Το Passaggio, με αυτούς θα κατακτήσει την Κύπρο

Ανδρέας Μιχαήλ- Κώστας Σπηλιωτόπουλος- Αντώνης Φανιέρος jr- Δημήτρης Φιντιρίκος

Δεν είναι μυστικό. Το tsipasblog.gr έκανε την αποκάλυψη. Πανέτοιμο και οχυρωμένο από όλες του τις πλευρές, για να εισέλθει σε μια από τις καλύτερες αγορές της Ευρώπης, αυτής της Κύπρου, είναι το νέο ελληνικό success story στον χώρο του καφέ, που λέγεται Passaggio. Πολύτιμος συμπαίκτης σε αυτό το σημαντικό βήμα, είναι η μέγιστη οικογένεια Φανιέρου. Τέρμα και τελείωσε. Δεν μπαίνω σε συζήτηση, σε άλλη ανάλυση. Λες Φανιέρος και η επίδραση που έχει σε ολόκληρο τον οργανισμό Κύπρος, είναι τέτοια που στο μέλλον θα γίνει ταινία, είναι πολύ πιθανόν. 

Μιλάμε με αποδείξεις, όχι με θεωρίες και εικασίες. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα. Ο σούπερ Δημήτρης Φιντιρίκος, που είναι το κλειδί σε αυτό το μεγάλο deal, πήρε μαζί του τον Κώστα Σπηλιωτόπουλο, αυτόν που ξεκίνησε το Passaggio, και ταξίδεψαν στην Λάρνακα. Εκεί, τους παρέλαβε ο συνεχιστής της δυναστείας των Φανιέρων, ο γιος του Λούκα Φανιέρου, ο Αντώνης Φανιέρος jr. Δίπλα του, ο Ανδρέας Μιχαήλ, της Εma Foods, που είναι συνεργάτης του. Όλοι μαζί, συνέχισαν με προγραμματισμένες επαφές και συναντήσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.