Το λες και θαύμα! Άφαντη η Παναχαϊκή, κέρδισε την Γαστούνη!

Αυτά μόνο στο ποδόσφαιρο γίνονται. Πουθενά αλλού. Η αποθέωση της αναξιοκρατίας. Και κάτι περισσότερο. Στο παιχνίδι Παναχαϊκή- Αίαντα Γαστούνης, το έργο δεν ήταν σε επίπεδο ανταγωνισμού, διότι στο βήτα ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο χορτάρι. Ο Αίαντας. Η Παναχαϊκή με 1-0 στο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε στην επανάληψη. Μόνος του έπαιζε ο Αίαντας.

Κι έγινε το θαύμα στην Αγυιά! Το θαύμα των θαυμάτων. Αυτό που είναι δυνατό να προκύψει μονάχα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Να κερδίσει η ομάδα που δεν ήταν καλύτερη, αλλά και να χάσει η ομάδα που δεν ήταν χειρότερη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λάθος. Η Γαστούνη δεν ήταν καλύτερη της Παναχαϊκής. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Η Παναχαϊκή δεν εμφανίστηκε καθόλου στο β ημίχρονο και κέρδισε. Η Γαστούνη ήταν συνεχώς με τη μπάλα στα πόδια και κάποια στιγμή κατά λάθος παρέμβαινε πόδι του αντιπάλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Παναχαϊκή είχε βγει στο γήπεδο από τα αποδυτήρια.

Το σημερινό Παναχαϊκή–Αίαντας Γαστούνης 1-0 είναι ιστορικής σημασίας. Αξίζει να μελετηθεί από τους ειδικούς. Να γίνει αντικείμενο έρευνας σε σχολές ποδοσφαιρικές και προπονητικές. Να αναδειχθεί το πόσο άτιμο πράμα είναι το ποδόσφαιρο. Να νικάει το παιχνίδι η ομάδα με την βαριά φανέλα, που είναι άφαντη, που δεν υπάρχει στο γήπεδο, μάλιστα εντός έδρας. Σεμιναριακού ενδιαφέροντος αγώνας το Παναχαϊκή–Αίαντα Γαστούνης 1-0. Το κέρδισε η ομάδα που προκάλεσε όχι απλά την απογοήτευση στους θεατές-οπαδούς της, αλλά και τους απείλησε ένα ολόκληρο β’ ημίχρονο με καρδιακά επεισόδια.

Διαβαστε ακομα: Το φαβορί, δεν είναι πια !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.