Το Lido το επανέλαβε, μπήκε στο κόλπο και τώρα η αντοχή

Χωρίς πολλά λόγια, το Lido δεν είναι αυτό που ήταν. Πριν την Παρασκευή, που άνοιξε, ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Μπήκε ξανά στον αστερισμό της νυχτερινής Αθήνας, άρα και της Ελλάδας.

Άντε να δεχτούμε πως οι πρεμιέρες, πάντα είναι γεμάτες, όλων των μαγαζιών, όλων των εποχών, ακόμη και στο ζόρικο πολύ σήμερα. Αλλά το οποίο Lido, χωρίς να κατεβάσει ταχύτητα, χωρίς να δείξει κόπωση, τα έδωσε όλα και την πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση, την επανέλαβε και χθες…Και επόμενο είναι να ξεκινήσει να φοβίζει, να το συζητούν όλοι, να επηρεάζει θετικά συνολικά το πρωτάθλημα. Αν με το καλημέρα έπαιρνε το δρόμο το στραβό, κανείς δεν θα το επέλεγε να το σχολιάσει, να ασχοληθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ύστερα είναι και το “πάντρεμα” Τσαλίκη -Κονταρού. Είναι πανέξυπνο και έχει πολλές …προεκτάσεις.

Μετά από δύο αγωνιστικές, το Lido, που δεν υπήρχε τις προηγούμενες σαιζόν, δεν θα πω ότι πάει για πρωτάθλημα, για την κορυφή της βαθμολογίας. Τίποτα από αυτά δεν θα πω. Θα πω μόνο ότι στόχο έχει να διατηρήσει, να συνεχίσει τις εμφανίσεις τις καλές. Να αποδείξει δηλαδή πως δεν είναι πυροτέχνημα, φωτιά που σε καίει για λίγο και μετά σβήνει. Δεν είναι τυχαίο, περιστασιακό.

Ακόμα, το ταξίδι να φτάσει όσο μακρύτερα γίνεται.

Διαβάστε σήμερα : Το σύστημα Μαρινάκη στήριξε Lido

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.