Το εξώδικο τoυ «Poseidon Hotel» για δημοσίευμα του tsipasblog! Τι ισχυρίζεται η γνωστή και ισχυρή οικογένεια στην κοινωνία και στους οικονομικούς κύκλους της Μυκόνου

Aναφορικά με το πρόσφατο δημοσίευμα μας! Που αφορούσε την σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε δύο επιχειρηματικούς ομίλους της Μυκόνου, το «Poseidon Hotel» και το εστιατόριο πολυτελείας, παράρτημα της ομώνυμης γαλλικής αλυσίδας, «Bagatelle». Η πρώτη πλευρά, δηλαδή η οικογένεια Κουσαθανά (Posidon Hotel -Suites, Magas Hotel, Legacy Suites, Garden, Alley) έχοντας πρώτα συμβουλευτεί τους έμπειρους και ικανούς δικηγόρους της, έστειλε εξώδικο στο tsipasblog.gr, με το οποίο διαμαρτύρεται. Μιλά για παραποίηση της αλήθειας, με δόλιο και ύπουλο τρόπο, εκ μέρους μας. Πως υποτιμάμε και εργαλειοποιούμε το αναγνωστικό κοινό, πως τα κίνητρα που μας έχουν ωθήσει, δεν είναι τόσο ταπεινά.

Η οφειλόμενη απάντηση

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν πάμε στο εξώδικο, να ξεκαθαρίσουμε: Το tsipasblog.gr από το πεζοδρόμιο γεννήθηκε και στο πεζοδρόμο παραμένει. Αν μεγάλωσε είναι επειδή δεν έπαιξε την κασέτα των συμφερόντων. Δεν προσαρμόστηκε στην στημένη δημοσιογραφία. Κάναμε τον αναγνώστη, να μας βάλει στα αγαπημένα.ΓΩστόσο, επειδή η πολυφωνία είναι βασική αρχή της δημοκρατίας, πάντα φιλοξενούμαι και την άλλη πλευρά, αυτή που νιώθει θιγμένη. Όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Δημοσιεύουμε αυτούσιο το περιεχόμενο του εξωδίκου :

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κλαρινέτο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου, εφημερίδα, σταυρόλεξο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα βιβλίο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου, κλαρινέτο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κλαρινέτο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κλαρινέτο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα blueprint, αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο που λέει "Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς, προς τους οποίους απευθύνεται προκειμένου να λάβουν γνώση επέλθουν οι έννομες συνέπειες καλούμενοι να ενεργήσουν όπως παραπάνω ορίζεται, αντιγράφοντας την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης, καθώς και προς να αυτήν, στην οποία κοινοποιείται, γνώση αυτής και τις έννομες συνέπειες. Μύκονος, 10.04.2023 Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΑΗ ΗΛ›ΙΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΕΙΡΑΙΑ TK10680 ΑΘΗΝΩΝ T.2104178812 email: iliaslaw@yahoo.g ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΓΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ21 -ΠΑΤΕΜΑ ΑΛΑΝΔΡΙΟΥ- TK15238 aфm:1151092 ΟΧΟΛΑΡΓΟΥ 6945707068-emp aavagenas@gmatt.com ΑΝΤΩΝΙΑΕ ΛΑΜΠΑΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣLLΜ 33624 ΗΦΑΙΣΤΟΥ TARATHN ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ K15238 ΟΥ:ΧΟΛΑΡΓΟΥ T.6976512938 emai: adalabaki@gmail.com"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.