Φως στο “Όλα Ψήνονται”

Το κρέας είναι υποκειμενική υπόθεση. Σε άλλον αρέσει, σε άλλον όχι. Πάντως, στους περισσότερους αρέσει. Κι υπάρχουν πολλά μέρη, εδώ κι εκεί, για να το γευτείς. Γεμάτες είναι οι λίστες. Όμως μας διασκεδάζει να ψάχνουμε, να διαμορφώνουμε μόνοι μας τα κριτήρια, που είναι και τα πιο αυστηρά, βάζουμε φίλτρο στις ομάδες, στις προτροπές. Κάπως έτσι καταλήξαμε στο ότι στην Πάτρα βρίσκεται ένα ψητοπωλείο, που ακόμα και αυτά της Αθήνας, θα το ζήλευαν. Που με το χέρι στη καρδιά, θα σου προτείνουμε να πας.

Είναι το βραβευμένο “Όλα Ψήνονται” (Πατρών Κλάους 30) ο κορυφαίος εκφραστής της πιο ωραίας «κρεατοφαγίας». Και όχι μόνο. Και πολλά ακόμη. Που ακόμη και τους πιο ιδιότροπους, τους έχει σβήσει την ιδιοτροπία. Όσο για την εικόνα του, είναι μπροστά, πολύ μπροστά. Γεννήθηκε πριν 3 χρόνια και συνεχώς βελτιώνεται και ενισχύει τις υπηρεσίες του…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα μπέργκερ και κροκέτα
Μπορεί να είναι εικόνα τηγανητές πατάτες, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα σουβλάκια και τηγανητές πατάτες
Μπορεί να είναι εικόνα τηγανητές πατάτες και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα σουβλάκια, τηγανητές πατάτες, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα σάντουιτς, τηγανητές πατάτες και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μπέργκερ, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα σουβλάκια, τηγανητές πατάτες, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα τηγανητές πατάτες
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Όλα ψήνονται - αξιολογήσεις, φωτογραφίες, ώρες λειτουργίας, μενού, αριθμός  τηλεφώνου και διεύθυνση - Εστιατόρια, μπαρ και παμπ, καφετέριες στην πόλη  Πάτρα - Nicelocal.gr

Οι εμπνευστές του Γιάννης και Χριστόφορος Ματσάγκος. Αδέρφια αγαπημένα, τα πιο αγαπημένα αδέρφια της Ελλάδας. Τα αδέρφια της ψυχής. Σαν το τραγούδι που λέει “τα αδέρφια σκίζουν τα βουνά”.

Το 2003, µετακόµισαν στην Πάτρα, από ένα µικρό χωριό. Ερµιόνη Αργολίδας λέγεται. Είναι ένα χιλιοστό της πρωτεύουσας της Αχαΐας. Τα δύο αδέρφια, που µπορεί να µην τους φαίνεται, αλλά όταν χρειαστεί, δεν είναι δύο, είναι ένας. Μαζί αγωνίζονται στα δύσκολα. Ξεκίνησαν ως ψήστες και έγιναν ψήστες καλοί. Μαζί συνέχισαν να αγωνίζονται και αργότερα, όταν έκαναν το πρώτο τους επιχειρηματικό βήµα. Ψησταριά στο Ρίο. Πήγε εξαιρετικά, την κράτησαν ως το 2019. Συνέχισαν να είναι µαζί, και την χρονιά αυτή, ξεκινάει να γράφεται η Ιστορία, η απόλυτα επιτυχηµένη της πορείας τους. Η οποία δίνει δουλειά σε 40 οικογένειες.

Γιάννης και Χριστόφορος Ματσάγκος.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.