Τέτοιο πάθος έχουμε χρόνια να το δούμε! Ο Συμεών Κουπέλογλου από την Α’ Θεσσαλονίκης, βάζει τα γυαλιά σε πολλούς.. Ακόμη και στους φιρμάτους της πολιτικής

Αν νομίζεις οπως με τους επώνυμους πολιτικούς, τα είχε δει όλα, μην βιάζεσαι. Δεν τα έχεις δει όλα. Γιατί σαν την προεκλογική καμπάνια του Συμεών Κουπέλογλου, και αφορά στη δημόσια ζωή της Θεσσαλονίκης, δεν μας έρχεται άλλη παρόμοια στη σκέψη. Η Ελληνική Λύση έχει το προνόμιο να έχει έναν τέτοιαν υποψήφιο στα σπλάχνα της.

Ναι, κύριε αναγνώστη! Ασταμάτητος είναι, τρέχει όλη την ημέρα και όλη την νύχτα, χωρίς ύπνο κάθεται, γιατί δεν μπορεί να συμβιβαστεί ως πολίτης, πως τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο. Φτάνουν πια οι δικαιολογίες. Σήκωσε τα μανίκια και είναι παντού. Κάνει τόσα πολλά. Τόλμη πλέον κατάντησε να μιλάμε, να λέμε τα πράγματα όπως έχουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ο Συμεών Κουπελόγλου συνεχίζει να μιλάει με πράξεις. Μόνο πράξεις!

Χθες επισκέφθηκε την έδρα των Εθελοντών Ελλάδος. Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα «Εθελοντές Ελλάδος» βρίσκεται στις επάλξεις κάθε φορά που χρειάζεται και συμβάλει ουσιαστικά στο έργο της πολιτικής προστασίας. Συγχρόνως έχει ένα σπουδαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης διασωστών.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Έναν αυτόματο απινιδωτή δώρισε στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διαιτητών Μαχητικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών εκπαιδευτικά προπλάσματα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΚΥΡΙΑΚΟς ΒΕΛΟΠΟΥΛΟς Βράβευση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διαιτητών Μαχητικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών ~ Συμεών ΣυμεώνΚουπελόλο Κουπελόγλου Υποψήφιος Βουλευτής Î' Θεσσαλονίκης @simeon.koupeloglou @simeon.koupeloglou"

Και στο Fitness Center του Κώστα Σλούκα, διεθνή καλαθοσφαιριστή και τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης, δώρισε έναν αυτόματο απινιδωτή.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΚΥΡΙΑΚΟς ΒΕΛΟΠΟΥΛΟς Δωρέα Απινιδωτή ALLIANCE Alliance Fitness Center AREY da ~ Συμεών Κουπελόγλου Υποψήφιος Βουλευτής Î' Θεσσαλονίκης @simeon.koupeloglou @simeon.koupeloglou"

Συνάντηση με την πρόεδρο των μονογονεικών οικογενειών, που συζητήσαν τα σοβαρά προβλήματα των μελών του σωματείου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.