Εμπιστευτική δήλωση για τον Κώστα Μπερτάκη

Είναι οι άλλοι, των μεγάλων καναλιών και των μεγάλων sites του διαδικτύου. Είναι και το tsipasblog. Η φωνή που μιλάει πολύ, και περισσότερο στην καρδιά της νύχτας. Χωρίς να θέλουμε να εκθειάσουμε τον αυτό μας. Χωρίς υπερβολή! Και της μιλάει, σε μια πολύ περίεργη εποχή, το βλέπετε, το αισθάνεστσε. Παραδίνονται στη παράσταση του Τσίπας Μπλοκ, και “συνθέτες”, που γράφουν τα πιο γνωστά …τραγούδια, αλλά δεν τους ξέρει κανείς. Έχουν επιλέξει να βρίσκονται πίσω από τα φώτα.

Να έχεις την ευκαιρία, να βρεθείς στην δήλωση που έκανε ένας τέτοιος, και επέλεξε εμάς, για να το δημοσιοποιήσουμε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Από την επιχειρηματική νυχτερινή περίπτωση του Κώστα Μπεράκη, πρέπει να διδαχθούν πολλοί. Πολλές επιχειρήσεις. Έχει καλό όνομα στη πιάτσα, το καλύτερο. Δεν κάνει παζάρια με το προσωπικό του, με τους καλλιτέχνες κτλ. Ξέρει ότι για να πάρει, πρέπει να δώσει. Του λες για παράδειγμα τόσα, και δεν σου λέει ναι ή όχι, γενικά δεν μιλάει πολύ. Απλά κάνει τη κίνηση και στα δίνει.

Δεν είναι σε καμία περίοπτωση τυχαίο το γεγονός πως όλοι θέλουν να πάνε για δουλειά στο Μπερτάκη. Επειδή το όνομα του σημαίνει εγγύηση, δεν θα χαλάσει χατίρια. Είναι ΜΑΓΚΑΣ! Δεν είναι κάστανας, να παίξει με 500ευρα και 100ευρα”.

Διαβάστε επίσης : Άλλο η δουλειά, άλλο η φιλία και η κουμπαριά! Επισκέφτηκε το Fantasia (συμφερόντων Μπερτάκη) Ο Αντώνης Ρέμος, και είδε με τα μάτια του, αυτό που συζητιέται έντονα όλα το χειμώνα, σε όλη τη νύχτα- Πως ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι…διαστημικός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.