Δεν τον πιάνεις …πουθένα τον Φιντιρίκο!

Το εκπληκτικό με τις ιστορίες στο instagram, μνημειώδεις ιστορίες, και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Καμία σχέση με κανενός άλλου, επώνυμου και ανώνυμου. Πως τις κρίνει κάποιος που τις βλέπεις, και είναι χιλιάδες αυτοί; Ο συγγραφέας πρέπει να ανοίξει το βιβλίο και να παραμείνει με το κεφάλι κάτω, να γράφει, για πολλές ημέρες.

Ο παρατηρητής θα εστιάσει στις τελευταίες ώρες. Στο ένα στιγμιότυπο, βλέπεις τον νεαρό επιχειρηματία, να κυκλοφορεί με συνοδεία υψηλής ασφάλειας, θυμίζοντας τόσο πολύ τον James Bond. Σε πιο πρόσφατο στιγμιότυπο, να έχει επισκεφτεί μοναστήρι. Και επειδή, είναι ευαισθητοποιημένος, ως πολίτης, όχι ως πολιτικός, τον ανησυχεί πως δεν είναι πολλές οι αξίες που μας έχουν μείνει σήμερα. Όλα έχουν καταλυθεί. Περνάει εξυπνότερα το μήνυμα, με το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη “Διεφθαρμένη Εξουσία”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός ο Φιντιρίκος θα μας τρελάνει! Συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, μέσα στον Λευκό Οίκο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.