Για τον Dimi Fidi ο κορωνοϊός δεν είναι πρόβλημα- Πρόκληση είναι

Δημήτρης Φιντιρίκος

Για το εμβόλιο δεν λέω τίποτα. Τι να πω, δεν είμαι ειδικός. Και επειδή είμαι άσχετος με το εν λόγω επιστημονικό και εμπορικό προϊόν, δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα. Βεβαίως είναι και η κονόμα μέσα. Η χοντρή κονόμα. Η πολύ χοντρή αρπαχτή. Το καταλαβαίνουν και τα πουρνάρια. Εκατομμύρια άνθρωποι είναι οι πελάτες. Δισεκατομμύρια.

Άλλο σκέπτομαι. Κάποιος κόσμος δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το εμπόδιο του κορωνοϊού. Έτσι, θα τον δεις να αδειάζει τις τσέπες του και να χαρίζει χρήματα σε ιδρύματα (γηροκομεία, ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, υποτροφίες κ.α..) Κρατάει βέβαια εκείνα τα πακέτα, που χρειάζονται για να επενδύσουν και οι επιχειρήσεις τους να είναι ανταγωνιστικές, αλλά να κερδίσουν περισσότερο μερίδιο στην αγορά. Τώρα στα πολύ δύσκολα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο, o Δημήτρης Φιντιρίκος, πασίγνωστος ως Dimi Fidi στον κόσμο του instagram, από το Skipper-bsk, που θωρείται η μάνα των σοβαρών και γνήσιων φουσκωτών σκαφών, προαναγγέλλει το νέο του project. To new business project του Dimi Fidi.

Και από τι καταλαβαίνω από το στιγμιότυπο, στη συζήτηση που κάνει, πιθανότατα με κάποιον συνεργάτη του, του λέει λίγα για να πάρει χαμπάρι πολλά. Δείχνει να ασχολείται προσωπικά ο ίδιος με αυτό. Όχι δεν θα αφήσει τέτοια μπίζνα στο κατώτερο προσωπικό ο Dimi. Ο οποίος έχει δικό του όμιλο επιχειρήσεων. Διαφόρων επιχειρήσεων. Από την εστίαση και την νύχτα, τα καζίνο, τα ακίνητα, τα ταξιδιωτικά, τις εναλλακτικές κατασκευές, πλέον και στα σκάφη, αλλά και σε πολλά ακόμη.

Ρίξτε μια ματιά στο Fidirikosgroup

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε ακόμα: Η απόδειξη για τον Άγιο της Απιστίας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.