Το Bodega σβήνει τους εφιάλτες του κορωνοϊού

Το Bodega σβήνει τους εφιάλτες του κορωνοϊού

Οι φωτογραφίες λένε όλη την αλήθεια. Συμβολικά, βέβαια. Ότι ο Μιχάλης Αμπαρτζάκης, όχι κάποιος άλλος, είναι η εγγύηση για το αύριο του BODEGA. Για το μέλλον του πρώτου απογευματινού μπουζουξίδικου στην κατοχική νύχτα της Αθήνας. Ότι μπορεί να έχει υποβιβαστεί κάποιες φορές, να έχει συμμετάσχει στην Β’ εθνική, αλλά πλέον μπορεί να κατακτήσει τίτλους, να μπει… σφήνα στην λίστα των μεγάλων.

Το ερώτημα είναι πως μπορεί να γίνει αυτό, ιδίως τώρα που ο κορονοϊός έχει κόψει τα πόδια της νύχτας και την έχει καταντήσει φάντασμα; Ανίκανη να της αντισταθεί. Αρκεί μόνο να λάβει κανείς υπ’ όψιν την θαρραλέα απόφαση του επιχειρηματία να μην μείνει στάσιμος στην υπάρχουσα κατάσταση. Έτσι, επένδυσε (πάρα πολλά) χρήματα, όχι απλά να μεταφέρει το Bodega από την Πετρούπολη στην πλατεία Μπουρναζίου, αλλά διακοσμητικά, ανακαινηστικά, σαν ομορφιά και εξωτερική αύρα, να το πάει σε άλλο λέβελ. Στο πρώτο λέβελ. Και να προκύψει το Bodega Plus.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάρτε μια γεύση μέσα από το φακό του tsipasblog.gr

Ακόμη ένα θετικό είναι ότι ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ήδη πολύ καλό ρόστερ του, βάζοντας στους Γιώργο Δασκουλίδη, Ελένη Καρουσάκη, Σαμπρίνα και Γιώργο Λέξη, τους Vegas και τον Zero, που ετοιμάζουν τη δίκη τους μουσική έκπληξη.

Όλα έχουν ρυθμιστεί προκειμένου στη πρεμιέρα αυτού του Σαββάτου, 5 Σεπτεμβρίου, το Bodega να σβήσει την αγωνία και τους εφιάλτες που γεννάει το σήμερα του κορωνοϊού στη νύχτα.

Διαβάστε επίσης : Μιλάει η …φωτογραφία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.