4 χρόνια Yayaz

Κάτι σαν εθνική εορτή. Η πιο μεγάλη, η πιο τρανή μέρα του Yayaz The Place To Be. Της γνωστής καφετέριας στην Ηρώων Πολυτεχνείου 58, στο πιο ωραίο σημείο της Πάτρας. Σήμερα, στις 2 Σεπτεμβρίου, πριν 4 χρόνια, ο αόρατος διαιτητής, μάλλον η αόρατη δύναμη, σφύριξε την έναρξη του αγώνα. Να το πάρουν απόφαση, κυρίως να ανάψουν το μπαρούτι στις επιχειρηματικές ψυχές (των Γιάννη Πετρόπουλου, Χρήστου & Μιχάλη Μιχάλη Ζωγράγου, Γιάννη & Μάκκα και του Άρη Ψειμάδα) και να αρχίσει το εγχείρημα, το απολύτως επιτυχημένο, όπως φαίνεται σήμερα, after 4 years.

Οπότε, δεν αναρωτιέμαι, δεν λέω είναι περίεργο, που ο εκ των μετόχων, αληθινή ψυχή και πραγματικά ακούραστος Πετρόπουλος, έγραψε ένα ολόκληρο κατεβατό, στη σελίδα του στο Facebook. Και όχι δεν κουράζει, δεν φλυαρεί, αφού μιλάει με λόγια που κρυμμένα μέσα στο θησαυροφυλάκιο της καρδιάς του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε :

Τετοια μερα καθε χρονο θα λεω τα ιδια…..”Τα ρισκα ειναι για τους τολμηρους που αποφερουν προσπαθειες,και οι προσπαθειες φερνουν κορυφες..”Τετοια μερα καθε χρονο θα λεω τα ιδια……Ευχαριστω σε ολους εσας για την στηριξη σας αυτα τα 4 χρονια που μας κρατατε στο ιδιο επιπεδο και μια υποσχεση πως η προσπαθεια κ ο κοπος που εχουμε ριξει θα συνεχιστει για την καλυτερη εξυπηρετηση ,διασκεδαση και χαλαρωση σας….Εδω ειμαστε και σε καποιες μερες θα σας προσφερουμε κατι μοναδικο στην Πατρα με την ανακαινιση μας…!λιγο υπομονη..!Μονο κορυφες….!Yayaz • The Place To Be 4χρονια …!Χρονια πολλα.

Διαβάστε επίσης : Όταν λες Yayaz, πρέπει να διαβάσεις το κείμενο αυτό

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.