Ο Μουστάκας, καλύτερα δεύτερος παρά…

Δημήτρης Μουστάκας

Δεν κάθεται καλά σε κάποιους στη νύχτα, η μέχρι στιγμής παρουσία και το συνεχές σκαρφάλωμα στη βαθμολογία ενός πολύ συγκεκριμένου επιχειρηματία. Του Δημήτρη Μουστάκα, ιδιοκτήτης του Ten Ten Live Stage, στην Λαμπράκη Γρηγορίου, στη Νίκαια Αττικής.

Επόμενο. Κύριος είναι και καλοπληρωτής. Δεν είπα Πρωταθλητής είναι και νταμπλούχος. Θέλει πολύ μεγάλο και σκληρό αγώνα για αυτά. Ακόμα κι αν είναι πολύ ανοιχτοχέρης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι, δηλαδή, υπάρχουν επιχειρηματίες στην νύχτα πουν έχουν τίτλους, που καμαρώνουν στις εξέδρες για τα έργα τους, αλλά έχουν σοβαρό πρόβλημα στο «τάϊσμα» των συνετότατων τους; Βαρύ και δυσκολοχώνευτο. Και μοιάζει ολίγον τι εφιαλτικό. Κι όμως… είναι αλήθεια.

Μήπως ο Μουστάκας, ακούγοντας αυτά από το tsipasblog.gr, θα προτιμήσει τελικά να παίζει ρόλο δεύτερο και τρίτο, στην χάρτη της αθηναικής Αθήνας, μακριά από τη διεκδίκηση της κορυφής, αλλά να παραμείνει φερέγγυος και άξιος εμπιστοσύνης στις υποχρεώσεις του ;

Μάλλον ναι..γιατί ο Mr Ten Tean δεν αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς με τους ανθρώπους που συνεργάζεται, είτε “προ κορωνοϊού”, είτε “μετά κορωνοϊού. Το ζητούμενο, μόνο, για αυτόν είναι πως θα προγραμματίσει την επιχείρηση της ανανέωσης. Με ποιο πλάνο, με ποιες επιλογές. Και η μελέτη κατέληξε στον Θέμη Αδαμαντίδη και την Σάσα Μπάστα, που αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, θα μας χαρίσουν μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, φυσικά με ωράριο απογευματινό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Σασα Μπαστα, κείμενο που λέει "Ten Ten live stage ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 20:00- 20:00-00:00 00:00 ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ AABRN ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ RESERVATIONS 211 41.79.424"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.