Τι ακούγεται για το αύριο της εστίασης και της νύχτας;

Τι ακούγεται για το αύριο της εστίασης και της νύχτας;

Ποτέ θα γυριστεί ταινία με πρωταγωνιστή τον κορονοϊό, ο οποίος δεν έχει καθόλου συμπεριφορά οικογενειάρχη, συζύγου και πατέρα, αλλά έχει απόλυτα βασιλιά μονάρχη συμπεριφορά στη νύχτα; Ας την σκηνοθετήσει ο πρώτος μάστορας του Χόλυγουντ, ας παίζουν οι κορυφαίοι ηθοποιοί, ας έχει υπογράψει το σενάριο ο πιο βραβευμένος συγγραφέας. Εισιτήρια στο σινεμά θα κάνει η ταινία, όπου ο εφιαλτικός για τους νυχτόβιους κορονοϊός είναι μυστικός πράκτωρ, αρχιμαφιόζος, ληστής επιχειρήσεων. Δολοφόνος ανθρώπων. Είναι πάνω από όλους και από όλα. Πάνω και από την κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί, με νύχια και με δόντια, να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις επιθυμίες, πραγματικά απάνθρωπες, εκείνου και στη λογική φωνή αγωνίας της αγοράς να μείνει ζωντανή.

Πάνω σε αυτό ακριβώς, ακούγεται από συγκεκριμένους κύκλους εντός της νύχτας και της κυβέρνησης, ότι εξετάζεται, από τον Οκτώβρη, τα καφέ και τα εστιατόρια να ανοίγουν χωρίς ωράριο ή μπορεί μέχρι τις 3. Τα μπουζούκια μέχρι τις 2, άντε τις 3. Αυτό λέει και η άδεια. H άδεια ήχου βασικά, άλλο που δεν μιλάει κανείς. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα κλάμπ τέλος, γιατί είναι όρθια… Ενώ τα άλλα πιο prive και ελεγχόμενα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για αυτό από τώρα, κάποια μεγάλα club μετατρέπονται σε καφέ και φαγητό. Λογικά, κάτι ξέρουν. Οι περισσότεροι μεγάλοι αυτό κάνουν. Όσους συμφέρει. Γιατί κάποιοι άλλοι, δεν βγαίνουν και δεν θα ανοίξουν καθόλου. Από αρχές του 21 μια και καλή.

Επομένως, αν επαληθεύουν αν οι πληροφορίες αυτές, η νύχτα θα επιστρέψει στο τέλος του έτους. Υπολογίστε σε αυτό τα νέα για το εμβόλιο. Η Αμερική του Τραμπ ανακοίνωσε πως θα το βγάλει πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου. Η Ρωσία, που το έχει ήδη βγάλει, προς το τέλος του έτους θα ξεκινήσει τον εμβολιασμό. Ενώ στην Ευρώπη, τον Νοέμβριο θα είναι στην αγορά, αν πρώτα εγκριθεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.