Το 19ο περίπτερο 𝗠𝗶𝗻𝗶 𝗦𝗧𝗢𝗣 𝗞𝗶𝗼𝘀𝗸 ήρθε …μόνο του

Τα γράφω όσο πιο απλά μπορώ. Είναι μέχρι να βρεις την αρχή, σ’ όποια δουλειά της γης να έχεις μπλεχτεί. Αν την βρεις, μετά θα πάει μόνο του. Δεν είναι θεωρεία. Είναι πραγματικότητα. Πολλά τα παραδείγματα.

Αλλά εμείς πάνε σε αυτό του Mini stop kiosk. Σοβαρά πράγματα. Τρόφιμα, Κάβα, Καφές/Σνακ, Ψιλικά/Είδη Περιπτέρου, Παγωτά, Υγεία/Ομορφιά, Καθαριστικά/Είδη Σπιτιού, Κατοικίδια. Και άλλα πολλά. Είναι ένας πολύ προχωρημένος συνδυασμός, σου λύνει τα χέρια, δεν το είχαμε ξαναδεί. Αυτό το μοντέλο λέει το tsipasblog ότι έρχεται απ’ το μέλλον : Περίπτερο, μίνι μάρκετ και καφετέρια take away. Μαζί!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "Ολυμπος Απότο 1949 Χαλbάς Βανίλια 400g mini miniSTOP STOP kiosk MTNN Ολυμπος Από το 1949 Χαλbάς Αμυγδάλου 400g e Ολυμπος Από 1949 xaлB KaKi Ολυμπος Απότο1949"
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "mini STOP kiosk NEW Takis INTENSITY LOOK SAME FUEGO"
Μπορεί να είναι εικόνα σκύλος, γάτα και κείμενο που λέει "mini STOP kiosk kiosk ΤΡΟΦΕΣ ÎΙΑ TA ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ oe www.ministopkiosk.gr"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ξέραμε για 18 σημεία σε όλη την Αττική, που είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν. Πήγαν 19, το νέο σημείο Mini stop kiosk, θα το βρείτε στη Νέα Σμύρνη (Αγίου Ανδρέου 21)

𝗠𝗶𝗻𝗶 𝗦𝗧𝗢𝗣 𝗞𝗶𝗼𝘀𝗸
Μίνι μάρκετ
𝗢𝗽𝗲𝗻: 24/7
𝗗𝗲𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿𝘆: 7.00 – 1.00
📍19 Σημεία στην Αθήνα
Εύκολη παραγγελία, γρήγορη παράδοση!
Με ένα κλικ στην πόρτα σου.
📞 210 010 2381
www.ministopkiosk.gr

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.