Shopflix.gr: Πώς το marketplace του ομίλου Μαρινάκη σχεδιάζει να πάρει την πρωτιά από τη Skroutz- Με επενδύσεις 4 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και άνω των έξι εκατ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια, στοχεύει να γίνει ο νούμερο ένα «παίκτης» στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου στην επόμενη τριετία

Το marketplace, που είναι στον «αέρα» μόλις έναν χρόνο, έχει ήδη περισσότερες από 1.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πάνω από 3,5 εκατ. προϊόντα.

To marketplace στήθηκε σε χρόνους ρεκόρ. Μέσα σε έναν χρόνο, όταν εταιρείες όπως η Amazon θεωρούν ότι χρειάζεσαι τρία χρόνια για να αναπτύξεις ένα marketplace με το στήσιμο, το τεστάρισμα του concept και όλα όσα χρειάζονται, εμείς βγήκαμε και είπαμε σε 12 μήνες θα το κάνουμε. Και πολύ γρήγορα γίναμε ο δεύτερος παίκτης στην αγορά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τις σχετικές επισημάνσεις έκανε ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του shopflix.gr αναλύοντας τη στρατηγική που θα φέρει την εταιρεία μπροστά από τον ανταγωνισμό σε μια αγορά που κυριαρχεί το marketplace της Skroutz και δραστηριοποιούνται και άλλοι μικρότεροι παίκτες όπως το marketplace τoυ Public group.

-mononews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.