Με κάτι τέτοιες μικρές πράξεις, τα Bread Factory γίνονται μεγαλύτερα

Γνωστό ότι το ακροατήριο που ασχολείται με το Tsipas Blog, δεν θέλει να ακούει ανοησίες, μπλα μπλα μπλα. Δεν θέλει να γεμίσει το στομάχι, με ένα σωρό άδειες μπούρδες, που τις αμολάνε, ακόμη και οι σοβαροί υποτίθεται άνθρωποι. Κι όταν χωνέψει, να γεμίσει κι άλλο το γεμάτο στομάχι.

Θέλει τα άλλα τα παραδείγματα, τα σωστά. Όλα ξεκινούν από τα σωστά παραδείγματα. Να δείξουμε αυτούς, που ναι είναι δυνατοί, την ίδια στιγμή να είναι και το άλλο. Να είναι πρόθυμοι τους γύρω, να τους βοηθήσουν, να γίνουν και αυτοί δυνατοί, καλύτεροι, ανώτεροι. Βλέπεις τα Bread Factory, λες είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την αφορμή την πήραμε από την εξής πληροφόρηση :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Bread Factory αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1.500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει  περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, εστιατοριο με καθημερινά φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό , τμήμα καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης : –Είναι οριστικό: Επιβεβαιώθηκε το Τσίπας Μπλοκ ! To Bread Factory παίρνει τη θέση του Passaggio στην Μιχαλοπούλου
Με τα Bread Factory δεν τρως μόνο καλά, φεύγεις και με λεφτά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.