Έτριβαν τα μάτια τους, γιατί δεν τον βλέπουν κάθε μέρα- Βόλτα σε αυτό το νυχτερινό κέντρο, έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Μην τα μπερδεύουμε. Άλλο βρίσκω κοχύλια και ψάρια μικρά, στη θάλασσα, όταν κάνω βουτιά στα ρηχά. Κι άλλο βλέπω μεγάλους λευκούς καρχαρίες, που ζουν στα πολύ βαθιά νερά, που μπαίνουν στην κατηγορία των θρύλων, των μύθων, του σχεδόν δεν υπάρχουν. Και έχω διαβάσει τόσα πολλά για αυτά. Θα τα χάσω, σίγουρα θα τα χάσω. Θα νιώσω ταχυκαρδία, λες και θα είμαι υπνωτισμένος, όταν θα τα πάρω πρέφα, ότι είναι ολοζώντανα μπροστά μου.

Και στο Cabana Live Stage, σε αυτό το νυχτερινό κέντρο, που είναι του Χρήστου Μαγκλάση, Καρμεμπέ τον ξέρουν όλοι. Που συναντάμε την απόλυτη ένωση (Αδαμαντίδη-Τερλέγκα-Ζαζόπουλου-Τζένη Κατσίγιαννη) κάτι τέτοιο ίσχυσε. Σε πολύ κοντινό βαθμό. Να ανοιγοκλείνουν τα μάτια του συνέχεια οι θεατές. Επειδή ήταν δίπλα τους, ανάμεσα τους, συμμετείχε στο ίδιο παιχνίδι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Επειδή είναι αυτός που είναι, δεν θέλει ανάλυση καθόλου, όλοι ξέρουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο φώτο, με τον Βασίλη Τερλέγκα και τον Θέμη Αδαμαντίδη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.