O μόνος που τα είπε ως έχουν, τα υπόλοιπα είναι δικαστικές παραστάσεις

Τι γνωρίζετε για τον Γιάννη Λάσκο; Δεν κάνουμε μάθημα, δύο μονάχα λόγια. Είναι επιχειρηματίας, και πολύ δυνατός, όμως προσφέρεται για πολύ παραπέρα, η περίπτωση του.. Για να σου πει πως έχουν τα πράγματα, μάλιστα όλα τα πράγματα. Και με την μεγαλύτερη ειδίκευση, στα περίεργα και τα κουλά. Όλα αυτά, χωρίς να παριστάνει τον σούπερ ειδικό της ζωής, τον πιο πετυχημένο σχολιαστή, ατζέντη, προπονητή, δημοσιογράφο, τον μάγο. Ότι θα πει, είναι από τις εμπειρίες, τις πολλές εμπειρίες, που έχει ζήσει. Εμπειρίες που σου μαθαίνουν πως να στέκεσαι όρθιος. Κι αν το μυαλό σου είναι για τις στροφές τις γρήγορες, και άλλα πολλά σου μαθαίνουν. Τα μάτια να μην τα κλείνεις και να κοιτάς προς τη σωστή κατεύθυνση στο δρόμο. Έτσι έχει αποφασίσει ο μεγαλοδύναμος τη φύση του Λάσκου.

Είναι παίκτης, ξέρει τι παίζονται, που παίζουν πολλά στα σίγουρα. Δες τι έγραψε, πάντα από το facebook, δε το αλλάζει :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΗΘΙΚΗ Κ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΕΝΑ Κ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ…ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ Κ ΤΟΣΟ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ…ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΗΘΙΚΗ Κ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΦΤΩΧΟΣ, ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ…ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, ΗΘΙΚΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ…ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΕΣ Κ ΑΝΟΧΥΡΩΤΕΣ. ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΜΑΡΤΙΑ Κ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ. ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ Κ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ, ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΟΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ. ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Κ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΥΣ. ΛΙΓΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΛΙΓΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ Κ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΝΝΟΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΣΑ. Κ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ…ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΤΗΝ ΥΛΗ;;; ΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ Κ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΜΑ , ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΑΝ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ Κ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ;;;;ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ;;;ΠΟΙΟΝ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;;;Κ ΤΙ ΝΑ ΕΛΠΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;;;ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ;;;ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ Κ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΜΕΜΠΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!! ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Κ ΟΧΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ!ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Κ Η ΖΩΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ Κ Η ΕΛΠΙΔΑ!ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΜΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΒΙΑΖΟΥΜΕ & ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΕ…Γ.Λ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.