Ο παίκτης Λου… ξαναχτύπησε: Καλοκαίρι και μπουζούκια, και κλαμπ, αλλά να είναι το «χειρότερο»- Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε

Στο υπενθυμίζω, κάθε φορά που θα τον βλέπεις καλά ψυχολογικά, τα πράματα να του πηγαίνουν στα σοβαρά καλά. Όπως δηλαδή τώρα. Δεν πρέπει να το αργήσεις καθόλου. Όσο πιο γρήγορα γίνεται, πρέπει να πας να κολλήσεις στο facbeook του. Υποχρεωμένος είσαι να το κάνεις. Γιατί; Θα κάνεις χοντρή βλακεία, και πιθανόν ανεπανόρθωτη, αν το καθυστερήσεις. Όπως στο λέει το Tsipas Blog. Γιατί θα χάσουν την ευκαιρία, να δουν τα ματιά σου, τα ίδια, από το πολύ διαδεδομένο καλαμπούρι, που θα κάνει, που είναι κάποια πολλά χρόνια μπροστά. Μέχρι ίσως κάποια αναφορά, και στις επιχειρηματικές του κινήσεις, τις επόμενες.

Ποια είναι η κουβέντα; Ξεκινάει με MaCocotte γερά δυνατά, πανικός, παρότι χθες ΤσαγκαροΔευτερουλα. Για την άλλη είδηση, το καλοκαίρι, εκτός από μπουζούκια, που το έχεις ακούσει το ποιο. Παράλληλα ψάχνει και κλαμπ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ να προσέξετε. Θέλει να είναι το τελευταίο, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, να είναι για φούντο. Το χειρότερο μαγαζί θέλει. Αλλά αυτός θα το κάνει πρώτο. Αυτό θέλει, αυτό τον εξιτάρει, αυτό του ανεβάζει στα κόκκινα την εσωτερική δεξαμενή αδρεναλίνης.

Ο παίκτης ΛΟΥ το είπε. Για δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.