Με τα Bread Factory δεν τρως μόνο καλά, φεύγεις και με λεφτά

Το Tsipas Blog δεν παίζει στοίχημα, δεν έχει αυτό το χούι. Αυτοί που τον έχουν, ανάγκη θα νιώσουν να πουν το πόσο τυχερός είμαι. Αν πάντως το είχα, με ξέρετε πως θα πόνταρα στο δυνατό το άλογο. Που θα το βρεις και χωρίς να το ψάξεις πολύ, στην σούπερ πολυτελείας αλυσίδα εστίασης Bread Factory. Έρχεται με νέο κατάστημα, το δέκατο στη σειριά, στην Μιχαλοπούλου, όπως το είπε το Tsipas Blog, και έτσι θα γίνει. Αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτό το πράγμα. Σε άλλο και αξίζει το κόπο.

Περί τήνος πρόκειται..Διαβάστε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Tο Bread Factory παρουσιάζει την “ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ 1000”
Μια εβδομαδιαία σειρά από Giveaways, που θα κάνει τις Κυριακές σας ακόμα πιο απολαυστικές!

Κάθε Κυριακή 1 τυχερ@ θα κερδίζει από 1.000€ μετρητά και πολλές λαχταριστές δημιουργίες από τα #BreadFactory, μέσα απο την επίσημη σελίδα Instagram μας (@breadfactorygr)

Μείνετε συντονισμένοι για το πρώτο Giveaway στο Instagram στις 21/11.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎700 BF BREAD FACTORY BREAKING NEWS! "ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.' TBREAD سيا FACTORY Παρουσιάζει TKιBa γουέι! THG χρονιάς! ΚΥΡΙΑΚΗ με τα 1000• BCE EURO 2002 ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1.000€ ΦΡΕΣΚΟΦΟΥΡΝΙΣΜΕΝΑ, ΚΑΥΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ. ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ! ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ TOY BREAD FACTORY ΓΙΑ NA ΜΑΘΕΙΣ TA BHMATA ΠΩΣ NA ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ TO ΜΕrΑлΟ ΔΩΡΟ. BREADFACTORY.GR BREADFACTORYGR BREADFACTORY‎"‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.