Την μόνη πρόταση, του Tsipas Blog, ακολουθεί και ο Σαμπάνης

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στη νύχτα. Κοροναϊός είναι αυτός και δεν σε αφήνει να επιλέξεις. Σπίτι σου, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021, στο φωνάζει με λόγο δικτατορικό. Σωστό. Πιο σωστό είναι και το άλλο. Η πρόταση του tsipaslog.gr, που έλεγε να μπείτε στο παιχνίδι του διαδικτύου. Πρόταση…εξωπραγματική, αδικαιολόγητη, που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, με μόνο αρνητικά, όταν γράφτηκε στις 16 Απριλίου. Η μόνη που σήμερα μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους παίκτες της νύχτας να μπουν στο παιχνίδι. Έστω και σε αγώνα χωρίς φιλάθλους, χωρίς να πυροδοτηθεί, χωρίς να ντοπαριστεί η ψυχολογία, αλλά είναι η μόνη κοντινή απομίμηση αγώνα. Κρατάμε αυτό, εδώ που φτάσαμε.

Καίτη Γαρμπή-Γιάννης Τσακουμάκος- Διονύσης Σχοινάς, θα ακολουθήσουν το παράδειγμα μας, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ. Επόμενο να το ασπαστούν και άλλοι το παιχνίδι με την τεχνολογία. Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 21:00, θα χαρίσει μια μοναδική συναυλία στην «Ακτή Πειραιώς», μέσα από ένα ανεπανάληπτο live streaming concert!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Να ζήσεις μην ξεχνάς» θα μας τραγουδήσει, μαζί με παλιές, αγαπημένες επιτυχίες, η καλλιτεχνική ναυαρχίδα του Κώστα Ματσίκα, υπενθυμίζοντας ότι η μουσική πάντα θα μας βοηθάει να «αποδράσουμε» και να νιώσουμε ζωντανοί, ακόμη και από το σαλόνι του σπιτιού μας!

-Εισιτήρια: 5€
-Προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr !
-Μέρος των εσόδων θα πάει στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό @stepsgreece

Διαβάστε επίσης : Το Teatro ανοίγει για γιορτές – Κι όμως!


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.