Κορονοϊός – Νύχτα: Η πρωτοποριακή πρόταση για να βγάλεις λεφτά

Κορονοϊός - Νύχτα: Η πρωτοποριακή πρόταση για να βγάλεις λεφτά

Με ακούς. Δεν με απορρίπτεις. Ακόμη και αν δεν συμφωνήσεις μαζί του. Αυτή είναι σοφία. Να ακολουθείς ακόμα κι αυτόν που δεν τα λέει ωραία. Ακόμα κι αυτόν που δεν λέει τα σωστά.

Η κουβέντα για το θέμα της νύχτας.To tsipasblog.gr έγραψε χθες πως ξεχάστε την …μέχρι νεωτέρας! Επειδή κράτος είναι o κορωνοϊός. Δύναμη. Εξουσία. Είδες ο κορονοϊός; Αυτός και μόνο αυτός θα καθορίσει την επόμενη μέρα. Στην οποία, δεν αποκλείεται να αναδειχθεί ένας νέος κόσμος, που θα χτιστεί με νέες συνήθειες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ε, λοιπόν, οι επιχειρηματίες πρέπει να μελετήσουν τη λύση του διαδικτύου και από εκεί να προωθήσουν το προϊόν τους. Χωρίς να χρειαστεί ο κόσμος να έρθει στο χώρο τους.

Για σκέψου, λοιπόν, εφόσον δεν μπορείς να πας στα μπουζούκια, να έχεις τη δυνατότητα από το σπίτι, να βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή σου, τον τραγουδιστή της αρεσκείας σου. Αυτός θα τραγουδάει κανονικά live από το μαγαζί, αλλά χωρίς κόσμο.

Πως μπορείς να βγάλεις λεφτά; Έχουμε και λέμε. Βάζεις συνδρομή με μόνο 3 ευρώ. Στους 18 εκατομμύρια Έλληνες (μαζί και του εξωτερικού), λέμε ότι θα μαζευτούν 50 χιλιάδες άτομα.

50 επί 3= Τζίρος 150 χιλιάδων ευρώ.

Βγάζεις 20 χιλιάρικα τα έξοδα (για τραγουδιστές και ορχήστρα), άλλα δεν έχεις και στο διαδίκτυο δεν πληρώνεις φόρους, σου μένουν 130.

Στήνεις και μια εταιρία με 10% φόρο στη Κύπρο….110 παντελόνι.

Καληνύχτα και Καλό Πάσχα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.