Mega-Δημητριάδης : Τα νέα αφεντικά των τραγουδιστών και της νύχτας

Πως το άκουσες; To Mega Star, η θρυλική εκπομπή, που ξεκίνησε το 1990 και συνέχισε ακάθεκτη μέχρι το 2011, επέστρεψε! Σήμα κατατεθέν του, η Ναταλία Γερμανού. Είπα ότι επέστρεψε. Χθες έγινε, με πρώτο καλεσμένο τον STAN Αντιπαριώτη. Στο νέο Mega Star, στο νέο Mega, σε αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αντώνης Δημητριάδης & Μαντώ Γαστεράτου, θα πρωταγωνιστούν στο παρουσιαστικό σήμα. Ο πρώτος, δε, μεγάλος Dj, που έχει συνδεθεί με την Ιστορία του μεγάλου Αντώνη Ρέμου, αποφάσισε να παίξει μπάλα και μπροστά από τις κάμερες πια. Γιατί πίσω, έπαιζε ήδη, με το «Σπίτι με το MEGA», που και χθες, με guest τον Μαζώ, χτύπησε πρωτιά. Το νέο λέει δυο πράγματα:

1. Ότι ο Αντώνης Δημητριάδης, αναβαθμίζεται σε κορυφαίο πόστο, όχι μόνο μόνο για το Mega Star, αλλά σε ότι αφορά γενικότερα τις εκπομπές του καναλιού με μουσική και τραγουδιστές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

2. Για να του δίνει ο μίστερ Mega Βαγγέλης Μαρινάκης, με προσωπική περιουσία φανερή και πιστοποιημένη τραπεζικά, την “ανύψωση” του Δημητριάδη, σημαίνει απλά πως τον έχει για πολλά. Αλλά μπροστά στην κάμερα και άλλα πίσω.

3. Το Mega επενδύει με ποιότητα και περιεχόμενο στο τραγουδιστικό γήπεδο, αρά και στο νυχτερινό, και με το καλημέρα εξελίσσεται σε «χοντρό-παίκτης» σε αυτά.

Διαβάστε επίσης : Την μόνη πρόταση, του Tsipas Blog, ακολουθεί και ο Σαμπάνης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.