Ο Κοκλώνης δικαιολογεί το μπάσιμο του Ιβάν στην τηλεόραση!

Για ποιο λόγο έγινε και καναλάρχης ο Ιβάν; Ο ομογενής επιχειρηματίας, πριν τρία χρόνια, είχε δώσει χοντρό πακέτο να πάρει κανάλι που το ονόμασε Open. Και δεσμεύτηκε να πληρώνει λειτουργικά έξοδα και ένα κάρο μισθούς σε ζημιογόνα τηλεοπτική επιχείρηση. Σίγουρα, έχει μπει και θα μπαίνει μέσα. Για ποιο λόγο;

Εγώ θα σου πω. Όχι ακριβώς εγώ, αλλά η πραγματικότητα το λέει. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, άνοιξε μαγαζί και στην τηλεόραση για να παίζει μπάλα ο… Νίκος Κοκλώνης. Η καλύτερη μεταγραφή του καναλιού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επιχειρηματίας και παρουσιαστής. Ταλαντούχος, πανέξυπνος και ετοιμολόγος, εξαιρετικά προσεγμένος, ο 37χρονος Αθηναίος Νίκος Κοκλώνης, τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος, κάνει το δικό του μεγάλο παιχνίδι στην τηλεόραση. Φανερά και μη. Φανερά στο Οpen του Σαββίδη. Με δικές του παραγωγές, με ποιότητα και περιεχόμενο, με πρόγραμμα που είναι χρηστικό, επενδύει στο κανάλι. Ό,τι θες σου κάνει. Πρωϊνό, μεσημεριανό, βραδινό, ταξιδιωτικό, τηλεπαιχνίδι, εκκλησιαστικό. Λαϊκό, προσιτό, ελαφρό, τα πάντα όλα, αλλά σίγουρα κάτι έχει να σου πει.

Πέρα από την προσωπική μου εκτίμηση. Γιατί του έδωσε το κλειδί του ψυχαγωγικού ο Ιβάν; Δε το βρίσκω παράλογο. Με μια άλλη κουβέντα, δεν θα το έκανε, αν πρώτα δεν τον είχε μετρήσει ως αξιόπιστο και περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον στην μιντιακή πιάτσα.

Στο φινάλε, τον έκανε “συνέταιρο” του, σ’ αυτό το μέσο, διότι του τα φέρνει στο ταμείο, αδιαφορώντας αν ο Κοκλώνης περνάει γραμμή. Αν κάνει το δικό του παιχνίδι, καθώς το κάνει με τα καλύτερα ποσοστά. 12,5% χτύπησε χθες, στην απήχηση του τηλεοπτικού κοινού.

Άξιος θαυμασμού ο επιχειρηματίας πρώτα και παρουσιαστής μέρα Κοκλωνης, που ανεβάζει το επίπεδο της μάζας. Στο open δεν υπάρχει εκπομπή να πιάνει θεαματικότητα μεγαλύτερη από 10%. Εκτός από μια, τη δική του, που σώζει την αξιοπρέπεια του open. Που δικαιολογεί το μπάσιμο του Ιβάν και στην τηλεόραση.

-Στη φώτο, ο Κοκλώνης με τον Μικρούτσικο, εκείνον που θέλει να φέρει στο κανάλι. Όχι στο βαρβάτο Open, όχι στην ελληνική μέτρια επιχείρηση του Σαββίδη. Αλλοίμονο! Να περιμένουμε από τον Ανδρέα, να ανοίξει τη μπουκαπόρτα, με τις πλάτες του Κοκλώνη. Οι τίτλοι του ρεπορτάζ ήδη ξεκίνησαν.

Διαβάστε επίσης : ΟΚ ο Κολώνης !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.