ΟΚ ο Κολώνης !

Ανακοίνωση τύπου. Αλλάζει χέρια το περιοδικό ΟΚ. Από τη βρετανική Reach PLCΗ Barking, μέσω της εταιρείας Δάφνη Επικοινωνίες, του Ομίλου ΑΝΤ1, πηγαίνει στην Well Media, του Νίκου Κοκλώνη. Περιοδικό, που για πολλά χρόνια, θεωρείται η ναυαρχίδα, ως προς τα έντυπα μέσα στην lifestyle ενημέρωση της χώρας.

Πολύ καλό περιοδικό το ΟΚ, τίτλος ιστορικός, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν περπατούσε τόσο. Δεν έπιανε τις αναμενόμενες κυκλοφορίες. Ίσως γιατί είχε την κάλυψη του διαδικτύου, ίσως και γιατί το κεφάλι το είχε πάρει το You Weekly Magazine.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε όλο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα, πρωτοκυκλοφόρησε το 2005, και το κουμάντο του, λογικά, θα παραμείνει στον νυν διευθυντή του, Νίκο Γεωργιάδη. Λογική και αναμενόμενη εξέλιξη. Βέβαια, ο Κολώνης, θα το ενισχύσει με μεταγραφές, θα το διαφημίσει, θα το ξαναδιαφημίσει, με νέα διαφημιστική καμπάνια.

Επόμενο, είναι το ΟΚ να φύγει από τις… περιθωριακές πωλήσεις. Επειδή όταν είσαι Κοκλώνης, δύσκολο να χωνέψεις ότι δεν είσαι πρώτος. Άντε κάποτε να ήταν cool, αλλά τώρα, που έδωσε ένα ..κάρο λεφτά, για να αποκτήσει τον ιστορικό τίτλο του ΟΚ, αλλά και να παίζει πρώτο τραπέζι τηλεοπτικά, δεν το ανέχεται.

Για να το κλείσω, θέμα χρόνου, πάλι η κυκλοφορία στο ιστορικό και σοβαρό ΟΚ, να καταφέρει να επανέλθει στις παλιές ταχύτητες.

Διαβάστε επίσης : Κοκλώνης, ο νέος Μεγιστάνας των Media

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.