Κοκλώνης, ο νέος Μεγιστάνας των Media

Νίκος Κοκλώνης

Κι όμως, δεν το λες για ανέκδοτο. Κι όμως, δεν είναι αστείο. Στα Media, όχι της Αλβανίας, ούτε των Σκοπίων, αλλά στα Ελληνικά, αν πεις ότι βάζω λεφτά, θα σε πάρουν στο κυνήγι. Γιατί δεν υπάρχει σάλιο. Μαντήλι να κλάψουν. Ούτε χαρτομάντηλο. Επειδή οι ανώνυμες εταιρείες, τα λεφτά που κονομάγανε κάποτε, με πολλούς και διάφορους τρόπους, πλέον, τα βλέπουν μόνο με… κιάλια!

Ο Νίκος Κοκλώνης, από την άλλη, ή τρελός είναι ή πολύ έξυπνος. Έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, και πάλι, προκειμένου να πάρει το γνωστό lifestyle περιοδικό OK! Από τον Όμιλο Αnt1. Για ποιο λόγο; Εδώ είναι που δεν κουφαίνεσαι. Tηλεπαρουσιαστή, τον ξέρετε εσείς, επιχειρηματία και μάλιστα πολύ έξυπνο, θα τον πω εγώ, πρώτα από όλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Που να το πεις! Στην Ελλάδα το λες. Στη χώρα, που στα media. Στα…επαγγελματικά media, μάλιστα, δεν υπάρχει σάλιο. Μαντήλι να κλάψουν. Ούτε χαρτομάντηλο. Ο Koλώνης χώνει, χώνει, χώνει, και γίνεται το κέντρο του χάρτη. Πια, τα έχει όλα. Κινείται εδώ και πολλές μήνες, με μια ταχύτητα, που η φωτός δεν είναι τίποτα μπροστά της, σε όλα τα επίπεδα. Έφτιαξε, λοιπόν, το 2015, την εταιρία παραγωγής Barking Well, ο Νίκος Κοκλώνης, μετά εξαγόρασε από το εξωτερικό, τα δικαιώματα κάποιων από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα. Όπως το Just the Two of Us, Style me Up, Γράμμα σε Σένα και το Jocer.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Παίκτης που παίζει καλά το σκάκι ο Κοκλώνης, έσπρωξε -στα φανερά και μη- σημαντικό χαρτί σε αρκετούς και σημαντικούς δημοσιογράφους και opinon maker, για να πάρει την επιρροή της πένας ή ακόμα καλύτερα του site τους.

Αυτά είδε ο Σαββίδης. Τον Κολώνη, με προϊόν Α’ εθνικής, όταν αυτός στο OPEN, παρότι έχει κάνει μια τεράστια επένδυση, αλλά το αποτέλεσμα μετράει κα το αποτέλεσμα τον κατατάσσει σε κανάλι Β’ εθνικής. Με τηλεθέαση Β’ εθνικής..Και του λέει, πάρτο όλο πάνω σου το ψυχαγωγικό. Κάνε ότι θες. Και έτσι έγινε.

Η αγορά του ΟΚ, το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Τι θέλατε να γίνει;

Μεγιστάνας σήμερα στα media ο Κοκλωνης. Νο1 παίκτης, και δεν είναι καν καναλάρχης.

Διαβάστε επίσης : Λεμπιδάκης στο Tsipas Radio : Η νύχτα δεν θα ξανά είναι ποτέ στα επίπεδα του πριν τον κορονοϊό – Τι είπε για τον Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.