Η πανδημία έδωσε….έμπνευση πρόκλησης

Δημήτρης Φιντιρίκος (Dimi Fidi) - Μανώλης Μούτσος

Εκδήλωση γίνεται, οπωσδήποτε λέγεται αυτή, για την show-μπιζ, τα παιδιά, τους παππούδες, τις γυναίκες, τα παιδιά, το στρατό, την αστυνομία. Εκδήλωση να είναι, Δημήτρη Φιντιρίκο (φώτο-δεξιά) τη πόρτα θα χτυπήσουν. Λεφτά πολλά, που δεν βρήκε από τον πατέρα του, όπως πολλοί νομίζουν, αλλά τα πολλά λεφτά, τα έβγαλε μόνος τους. Τόσο από τον όμιλο Momentum, που ιδίως τα τελευταία χρόνια, γράφει ιστορία στον χάρτη της εστίασης και της νύχτας, στην Αθήνα και όχι μόνο, όσο και άλλες business, που είναι κρυφές. Για πολλούς λόγους. Κι αν έχουν τίποτα προσωπικά μαζί του, διότι κινείται πολύ επεκτατικά σε όλα τα επίπεδα, θα ξεχάσουν τη διαφορά, με τη χορηγία που θα βάλει.

Που είναι οι χορηγοί; Δεν λέω για τους παλιούς, τους κλασικούς της λαϊκής μουσικής. Μιλάω για σήμερα, στον καιρό της πανδημίας. Δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν οι χορηγοί να πιάσουν το σφυγμό, να μπουν στη θέση του κοσμάκη, που είναι κλεισμένος στο σπίτι. Και να θέλει να βγει έξω, τον κρατάει μέσα ο κορονοϊός. Η καραντίνα. Και λασκάρει με τα μέτρα. Η μόνη του συντροφιά, το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και γίνεται καλύτερη, πιο ζεστή, πιο ανθρώπινη η παρέα η διαδικτυακή, αν κάποιος διαβάζει ότι κάποιος πλούσιος σε βλέπει. Είναι υπερ.-φιλάνθρωπος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια τέτοια καλή περίπτωση είναι ο Dimi Fidi (όπως την αποκαλούν πολλοί). Δουλειά έκανε πάλι το Instagram. Καλώς. Υπήρξε η καλή πρόκληση, από τον κολλητό και συνέταιρο του, Μανώλη Μούτσο, αυτός που πολύ καλά ξέρει τα κουμπιά του, πως αν ξυρίσει τα μαλλιά του, θα δωρίσει ένα ποσό σε κάποιο ίδρυμα. Το ακούς και δεν το βαριέσαι. Σε παίρνει αμέσως, με τις πρώτες κιόλας σκηνές, πανέτοιμα τα μάτια να το δουν όλο.

Βούτυρο στο ψωμί αυτές οι προκλήσεις. Μετά το ξύρισαν και οι δύο, και με την υπόσχεσή ότι θα δωρίσουν από ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ο καθένας στο Make A Wish. Γιατί αν το προκλήσεις είναι για σκοπό καλό, ο χρόνος δεν τις στέλνει στα αζήτητα.

Διαβάστε επίσης : Κοκλώνης, ο νέος Μεγιστάνας των Media

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.