Αλέξανδρος Καλλέργης: «Οι Αχαιοί πολιτικοί είναι όλοι για το θεαθήναι!»

«Είναι ντροπή εν έτη 2020, να μην έχει γίνει ο δρόμος Πατρών-Πύργου και η Πάτρα να μην έχει τρένο», τόνισε, παραχωρώντας συνέντευξη στο Ράδιο Γάμμα 94.0 και τον Γιώργο Καρβουνιάρη, ο πατρινός επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Καλλέργης.

«Ουδείς Αχαιός πολιτικός ή αιρετός πιέζει για τα παραπάνω» σημείωσε ο γνωστός επιχειρηματίας στην ίδια συνέντευξη, εξηγώντας πως «Είναι όλοι να πάρουν το μισθό τους, να περάσουν καλά, να φτιάξουν το βιογραφικό τους και κανένα έργο δεν γίνεται».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με τον κ. Καλλέργη, ο «ελληνικός λαός έχει αναπαυτεί στο καφέ, στην καλοπέραση και δεν κοιτάζει τις ανάγκες, που πρέπει να του λύσουν οι πολιτικοί», ενώ συμπλήρωσε πως ο «Αχαιός έχει μείνει στην άκρη, ενώ οι Αχαιοί πολιτικοί είναι όλοι για το θεαθήναι και το …κοιτάτε μας γειτόνισσες!».

Ο κ.Καλλέργης χαρακτήρισε την Πάτρα «ξεχασμένη πόλη, που δεν παράγει τίποτα», αναρωτώμενος εάν «υπάρχει κάπου έξω, έστω και μια μπουλντόζα, που να σκάβει».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε οι όσοι έκαναν αυτές τις δουλειές, στις τεχνικές εταιρίες, έγιναν είτε υπάλληλοι σε κατασκευαστικές εταιρίες της Αθήνας ή το εξωτερικού, είτε τα πούλησαν και ασχολήθηκαν με την εστίαση.

Σε ότι αφορά την εστίαση, επισήμανε πως «είναι ένας κλάδος σεβαστός, που απασχολεί κόσμο», ωστόσο επισήμανε πως «δεν μπορούμε να δουλέψουμε όλοι σε αυτόν».

Στα παραπάνω πρόσθεσε πως «Δεν γίνεται η χώρα να παίρνει 30 δις, να μην τα ρίξει στην ανάπτυξη και στον κατασκευαστικό τομέα, ενώ από την άλλη να περιμένουμε μόνο τον τουρίστα».

Τέλος, ο κ.Καλλέργης θεωρεί πολύ σημαντικό να «αλλάξουμε νοοτροπία, ώστε να στηρίξουμε τον διπλανό μας, τα τοπικά προϊόντα και τις μικρές επιχειρήσεις».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.