Τι λέει ο επιχειρηματίας, που …πρόλαβε Κυβέρνηση και “ξεκινά με Θέμη Αδαμαντίδη, στις 18 Ιουνίου”!

Πρώτο θέμα, το χθεσινό αποκλειστικό θέμα μας . Ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ξεκινά στις 18 Ιουνίου, στο Summer Εμπατή- North, δηλαδή στο νυχτερινό κέντρο του Νίκου Σπυρίδωνα στην Κηφισιά !! Ε Πως γίνεται αυτό ; Πάμε καλά ; Είμαστε τόσο κοντά στο να βγούμε στον ίσο δρόμο, για να ξεφύγουμε από τον εφιάλτη του λοκντάουν και εμείς δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι… ;

Αναρωτήθηκαν πάρα πολλοί από τον πλανήτη της νύχτας και με τον οποιανδήποτε τρόπο, προσπάθησαν σε έρθουν σε επαφή με το Tsipas Blog, για να μάθουν τι ακριβώς παίζει. Με το blog που στον καιρό με τα μέγα προβλήματα, ασχολείται και σκέπτεται, ακουμπάει τον κοσμάκη, μιλάει και με τους μεγάλους. Σιγά που δεν θα ήξερε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, σε αυτά, είναι το εθνικό μας σπορ. Αλλά ας αφήνουμε τον Νίκο Σπυρίδωνα, να ξεδιπλώσει το σκεπτικό του. Για το πως πήρε την απόφαση να ανακοινώσει ότι ανοίγει, παρότι ακόμη αυτό δεν έχει βγει από τα χείλη της κυβέρνησης.

Είπε στο protothema :

«Αυτό που ξέρω είναι πως στο τέλος της εβδομάδας ή αρχές της άλλης θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις που θα αφορούν και τη νυχτερινή διασκέδαση. Ειδικά για μαγαζιά με ζωντανή μουσική και DJ, αλλά σε πρώτη φάση που διαθέτουν εξωτερικό χώρο, όπου όλοι θα είναι καθιστοί. Πιστεύω πως αν δεν δοθεί το ελεύθερο για 18 του μήνα, που είναι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σίγουρα θα πάμε στις 25 Ιουνίου. Εμείς διαθέτουμε μεγάλο εξωτερικό χώρο με γκαζόν. Ήδη κι άλλα μαγαζιά σιγά σιγά ετοιμάζονται. Βλέπω ν ανοίγουμε, υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο που επικοινωνεί συνέχεια μαζί μας και ρωτάει για την πρεμιέρα. Ν ανοίξουμε γιατί έχουμε τρελαθεί εμείς είμαστε κλειστά 16 μήνες δεν αντέχουμε άλλο».  

Διαβάστε επίσης : Ο κόσμος αποφάσισε ήδη : Ελευθερία στην Νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.