Θρησκεία και ο Αργυρός, με το δικό του ναό

Θρησκεία και ο Αργυρός, με το δικό του ναό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λένε, είναι μεγάλος τραγουδιστής. Στην νύχτα της Αθήνας, κυκλοφορεί μια τέτοια αίσθηση, αυτή η έννοια περί του μεγάλου, του μεγαλείου. Ο Αργυρός, κοντά στ’άλλα, έχει ακόμα ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα που είναι πως έχει μόνιμο “γήπεδο”.. Και μόνο με αυτή τη λογική, λοιπόν, θεωρείται μεγάλος. Μεγάλος τραγουδιστής.

Μεγάλο όνομα πράγματι διαθέτει ο Αργυρός, και είναι ο Νο 1 λαοφιλής τραγουδιστής αυτή τη στιγμή στη χώρα. Ο οποίος, διαφέρει από τους άλλους ήρωες του μουσικού χώρου, που ακόμα παραμένουν “άστεγοι”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τον πρωτοανέλαβε το 2015, ο Μπερτάκης. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Τον έβαλε μόνο εκείνη τη σεζόν στο “Teatro” και τα τελευταία χρόνια το “Fantasia” είναι σταθερά το “γήπεδο” του. Άλλωστε, γιατί να θέλει φύγει, γιατί να μην παίζει σ’ αυτό το υψηλής χρηματικής και αισθητικής αξίας νυχτερινό κέντρο;

Μόλις την προηγούμενη χρονιά, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έβαλε και πάλι το χέρι βαθιά στην τσέπη, «στόλιζοντας» το γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε φώτα, ήχο και «πινελιές» live clubbing ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Λογικό, λοιπόν, νομίζω που ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσελκύει μια μεγάλη γκάμα πελατών που τον ρέουν με λουλούδια.

Εδώ κοτζάμ άλλοι τραγουδιστές, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ψάχνουν και πολλές δεν βρίσκουν “γήπεδο” να τους φιλοξενήσει. Τραγουδιστές καμάρι της Ελλάδος, από τους όποιους πέρασαν και περνάνε, σε ένα από τα πρώτα κεντρικά τραπέζια, τα πιο βαριά ονόματα της ελληνικής επιχειρηματικής ζωής. Μια ζωή τη βγάζουν τη μία εδώ, την άλλη εκεί. Επειδή δεν έχουν Μπερτάκη. Επειδή αυτός δεν είναι προχειρολόγος. Αρπακολλατζής. Ό,τι αρπάξει. Κομήτης- επιχειρηματίας που τη βγάζει με λόγια.

Δεν υπάρχει σοβαρός τραγουδιστής χωρίς το δικό της “γήπεδο”. Και το “γήπεδο” είναι του επιχειρηματία δουλειά, όχι υποχρέωση του κράτους. Το γήπεδο είναι του καλλιτέχνη το σπίτι. Ο οίκος του. Η έδρα του. Η βάση του. Ο ναός του. Για ποια θρησκεία μιλάνε στην Ελλάδα ότι είναι ο τραγουδιστής τους, όταν σχεδόν κανένας δεν έχει αποκτήσει το δικό της γήπεδο, το δικό του ναό.

Διαβάστε ακόμα : Στο Fantasia μόνo οι «νταραβεριτζήδες» με προίκα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.