Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές μου, γιατί αισθάνομαι ότι τους “παραπλάνησα”

Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές μου, γιατί αισθάνομαι ότι τους "παραπλάνησα

Είδα μία ανακοίνωση από περιφερειακό κανάλι ότι ανανέωσε την σύμβασή του με παρουσιάστρια, η οποία με δική της θέληση εντάχθηκε στην ομάδα του Achaia. Και μάλιστα είχε συμμετοχή (επίσης προφανώς με την θέλησή της) στο trailer του τηλεοπτικού σταθμού, στις αφίσες που ήδη έχουν τυπωθεί και θα αναρτηθούν στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης!

Είχε δε, πραγματοποιήσει και τηλεοπτική εμφάνιση, τιμώντας με…. στην πρεμιέρα του Achaia News στη διάρκεια της οποίας εκφωνούσε… ειδήσεις! Ολα έγιναν μέσα σε χρονικό διάστημα 48 ωρών! Στον τηλεοπτικό χωρόχρονο όμως οι ταχύτητες είναι μεγάλες, η απόσταση δεν είναι απόλυτη, οπότε… όλα μπορούν να συμβούν! Θα πρέπει να σημειώσω ότι η εν λόγω δημοσιογράφος θα είχε δική της εκπομπή, οπότε η απουσία της δεν επηρεάζει τις δικές μου παραγωγές! Θα περίμενα όμως, όπως κάνουν οι επαγγελματίες, μία δημόσια εξήγηση!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί δεν είναι καλαίσθητο να “κυκλοφορείς” σε αφίσες, να πρωταγωνιστείς σε τηλεοπτική διαφήμιση εκπομπών… αλλά να κάνεις παράλληλα συμφωνίες… με άλλους. Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές μου, γιατί αισθάνομαι ότι τους “παραπλάνησα” σε σχέση με την συγκεκριμένη επιλογή μου. Εγινε χωρίς την θέλησή μου. 

Κωνσταντίνος Φλαμής/Facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.