Θεμιστοκλής Μπάκας: Στην ΕΡΤ1 και στα Παραπολιτικά 90,1 για το Πατρινό Καρναβάλι

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-RealEstates, βρέθηκε σήμερα στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ1) στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τους δημοσιογράφους Εύα Περώνα και Διονύση Μποτώνη.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, δεν ξεχνάει τη γενέτειρά του την Αχαΐα, σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα καθημερινά που απασχολούν το σύνολο των Αχαιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επισημάνει μέσω ερευνών του την ραγδαία αύξηση του κόστους στέγασης στη Πάτρα, την «εξαίρεση» της πόλης από τον σχεδιασμό νέων φοιτητικών εστιών, την υποαπόδοση της τουριστικής βιομηχανίας στη περιοχή μας, καθώς και την ανάγκη για επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας κλπ.

Στοιχεία και δηλώσεις του Θεμιστοκλή Μπάκα, έχουν φιλοξενηθεί στο σύνολο των πανελλαδικών εφημερίδων – ειδησεογραφικών site (TA NEA, Real News, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, iefimerida.gr, Protothema.gr, in.gr, Ethnos.gr, imerisia.gr κλπ), αλλά και τοπικών μέσων όπως την Εφημερίδα Πελοπόννησο , τον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel καθώς και των ειδησεογραφικών site tempo24.gr, dete.gr κλπ.

Σήμερα, εκτός από τον σχολιασμό – ανάλυση των επίκαιρων οικονομικών θεμάτων, θέλησε να συμβάλει στην προβολή του πατρινού καρναβαλιού μέσω της δημόσιας τηλεόρασης.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Πατρινό Καρναβάλι επιστρέφει στη πρωτεύουσα του μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, δεν ξέχασε να αναφέρει τα 193 χρόνια ιστορίας καθώς και το γεγονός ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη και παλιότερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, παρουσίασε τα ποσοστά προ-κρατήσεων σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για το διήμερο της έναρξης, καθώς και για το τριήμερο της μεγάλης παρέλασης.

Παράλληλα, παρουσίασε οικονομικές επιλογές για τους επισκέπτες του τριημέρου (24-27/2) σε παραθαλάσσιους προορισμούς της Αχαΐας.

Αναφέρθηκε στο Αίγιο, στο Λόγγο, το Λαμπίρη, τη Τέμενη, τη Ροδιά , τον Αλισσό, το Διακοπτό, τα Σελιανίτικα κλπ.. Δεν αναφέρθηκε τυχαία στις περιοχές αυτές ο Θεμιστοκλή Μπάκας. Στόχος του… είναι να κερδίζουν όλοι από ένα γεγονός πολιτιστικό όπως το Πατρινό Καρναβάλι και ταυτόχρονα, να μάθει – να γνωρίσει ο κόσμος, οι Αθηναίοι, ότι υπάρχουν παραθαλάσσιες περιοχές στην Αχαΐα που μπορεί να επισκεφτεί – με αφορμή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να προβάλει για άλλη μια φορά τη γενέτειρα του… το κάνει συνέχεια και μάλιστα έχει αποτελέσει την αφορμή και τον λόγωπου πολλά πράγματα στη περιοχή να έχουν αλλάξει γιατί υπάρχει μια «φωνή» ενός νέου ανθρώπου που αγαπάει τη περιοχή που μεγάλωσε, μια «φωνή» που την ακούνε αυτοί που πρέπει.. και υιοθετούν πολλές από τις προτάσεις του.

Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα ενημερωθείς για πολλά… όπως το επενδυτικό πρόγραμμα golden visa για τη περιοχή μας, την μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει να μάθει ο κόσμος την Αχαΐα, να ενταχθεί στον τουριστικό χάρτη… για τις προτάσεις προσέλκυσης επενδύσεων και τουριστών.

Μετά την εμφάνιση του στην ΕΡΤ1, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ζούμε Αληθινά» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιατζόγλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, για να μιλήσει για το Πατρινό Καρναβάλι, την κινητικότητα που καταγράφεται καθώς και για την σπουδαιότητα όσον αφορά την οικονομική ανάσα που περιμένουν χιλιάδες επαγγελματίες.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-RealEstates, διατηρεί φιλικές σχέσεις πολλών ετών με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιατζόγλου, κάθε εβδομάδα είναι καλεσμένος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στην νέα τηλεοπτική εκπομπή «ΔΥΟ ΣΤΗ 1» που παρουσιάζει ο Δημήτρης Γιατζόγλου και η Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ1.

Την ανάλυση και τις δηλώσεις του Θεμιστοκλή Μπάκα για το Πατρινό Καρναβάλι, φιλοξένησαν πολλά ειδησεογραφικά site της πρωτεύουσας (iefimerida.gr, ethnos.gr, insider.gr, Newmoney.gr, imerisia.gr, newsbomb.gr κλπ.) :

Ενδεικτικά :

Ενώ, τη Τετάρτη φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» με την Αγγελική Σπυροπούλου, στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel που εδρεύει στη Πάτρας.

Προ ημερών είχαμε γράψει για τον Θεμιστοκλή Μπάκα το παρακάτω ρεπορτάζ με τίτλο “Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας: «Non-Stop»… στην ΕΡΤ1, Action 24 & Kontra Channel – Ο Αλέξης Τσίπρας «στόχευσε» διάνα! “ – ( https://tsipasblog.gr/themistoklisthemismpakasnonstopstine/ )

Θα το επισημάνουμε και πάλι, ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, είναι nonstop σε ότι κάνει !

Τα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να κάνουν την αλλαγή που περιμένει ο κόσμος από το 2019.

Μια αλλαγή που άργησε … αλλά ήρθε !

Μακάρι η διαρροή της Εφημερίδας «Π» να επιβεβαιωθεί και ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, ο δικός μας Θέμης, να αποτελέσει την επίσημη «έκπληξη» για τη περιοχή μας – γιατί θα είναι «έκπληξη» η συμμετοχή ενός επιτυχημένου και αναγνωρισμένου προσώπου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.