Θεμιστοκλής Μπάκας : Ο Υπ.Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην ΕΡΤ3, στον ΣΚΑΪ και στο Open tv

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, χθες βρέθηκε στην Αθήνα για να συμμετέχει στο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Εντός Κάδρου» με την Χριστίνα Καλημέρη στην ΕΡΤ3 με θέμα τη στεγαστική κρίση.

Όλο το συνεργείο της εκπομπής που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, έδωσε ραντεβού στα κεντρικά γραφεία του Θεμιστοκλή Μπάκα στην Αθήνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολλοί θα απορείτε, μα είναι δυνατόν, ένα ολόκληρο συνεργείο με πάνω από 5-6 άτομα να ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη για να συναντήσουν τον Θεμιστοκλή Μπάκα στην Αθήνα;

Εδώ, έχουν ταξιδέψει από την Αμερική, την Γαλλία και την Αγγλία. Οι απόψεις και οι προτάσεις του Θεμιστοκλή Μπάκα, έχουν «φιλοξενηθεί» στη Εφημερίδα The Sunday Times, Le Monde, ενώ έχει συμμετάσχει ουκ ολίγες φορές σε ντοκιμαντέρ του VICE.

Εφόσον, ολοκλήρωσε τον σχολιασμό του για την ΕΡΤ3, τον επισκέφτηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για να κάνει δήλωση για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, συμμετείχε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open tv για την μεσημεριανή  εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη με θέμα την ραγδαία αύξηση του κόστους στέγασης.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, διατηρεί άριστες και φιλικές σχέσεις με την Μάριον Μιχελιδάκη από την εποχή που παρουσίαζε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ1.

Τον Θεμιστοκλή Μπάκα, σήμερα, θα τον δείτε στο κέντρο της Πάτρας ή/και στο πολιτικό του γραφείο να μιλάει με κόσμο, να καταγράφει τα προβλήματα και να προτείνει λύσεις – να αναδεικνύει σε πανελλαδικό επίπεδο τα τοπικά θέματα, όχι να αρέσκεται στα τυπικά δελτία τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας.

Αυτός ο νέος, ο Θεμιστοκλής Μπάκας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Αχαΐα, είναι ένας άνθρωπος «ΝonStop».

Εμείς οι Αχαιοί, αν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε τις ζωές μας, αν πραγματικά το εννοούμε .. ότι η Αχαΐα είναι ξεχασμένη εδώ και χρόνια και βρίσκεται στην αφάνεια, θα πρέπει να σκεφτούμε καλά … ποιον και γιατί τον ψηφίζουμε !  

Πολλοί θεώρησαν ότι η απόφασή του να κατέλθει στον πολιτικό στίβο με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πάτρα, να «θόλωνε» να νερά στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά, απ΄ότι φαίνεται, όταν είσαι καταξιωμένος επαγγελματίας, όταν όσα έχεις προτείνει υιοθετούνται από άλλες χώρες της Ε.Ε ή/και στη χώρα σου «καρπώνονται» τις προτάσεις σου – ως δικές τους πολλοί πολιτικοί, κατανοούμε ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο άνθρωπο, επαγγελματία, νέο ηλικιακά.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, έχει «γράψει» χιλιόμετρα στον επαγγελματικό στίβο, δεν προέρχεται από κομματικούς σωλήνες, τζάκια και φατρίες, αλλά από την κοινωνία.

Το 2020 ήταν συνομιλητής με το ΔΝΤ, Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να αναδείξει το θέμα της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα, να προτείνει λύσεις και προτάσεις για τα «κόκκινα» δάνεια.

Δεν έχει αυτοσκοπό την πολιτική, δεν του λείπει η ματαιοδοξία, δεν θέλησε να κλείσει τον επαγγελματικό του κύκλο για να ανοίξει έναν άλλο ( όπως πολλοί λόγω ηλικίας επιλέγουν την πολιτική όταν βρίσκονται στο όριο της σύνταξης) , του το ζήτησαν να κατέλθει για να βοηθήσει τη περιοχή του.

Δεν τον πρότειναν .. όπως κάνουν σε πολλούς, του το ζήτησαν αυτοί που αποφασίζουν και γνωρίζουν !!!

Ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο στην Αθήνα, γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει !  

Διαβάστε επίσης : Θεμιστοκλής Μπάκας στην Εφημερίδα «Γνώμη»: Θέλω να αφυπνίσω τον κόσμο, βαρέθηκα και εγώ ως νέος άνθρωπος να μου κουνάνε το δάχτυλο και να μου λένε τι να κάνω

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.