Είναι η σεζόν του Οικονομόπουλου! Είναι η σεζόν που ομολόγησε πως η φωνή νικάει τις συμμαχίες και την εικόνα

Το έχουμε γράψει ήδη. Η φετινή σεζόν του Νίκου Οικονομόπουλου στο Φαντασία, άστο άστο, δεν υπάρχει. Θα μείνει στην νυχτερινή ιστορία, μέχρι τα παιδιά μας θα ειπωθεί. Θα εμπνεύσει τους ποιητές. Πραγματικά μας έχει καθηλώσει, δεν παίρνουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Το πιο εντυπωσιακό! Eξελίσσεται, προκύπτει, την βλέπουμε μπροστά μας, σε μια σεζόν, που ο ανταγωνισμός από όλες τις ομάδες, «χτυπάει κόκκινο». Γιατί τα πρώτα-πρώτα ονόματα, αποφάσισαν να συμμαχήσουν. Καιρός ήταν! Ο ένας μαζί με τον άλλον, και οπότε ήταν αναμενόμενο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του πολύ απαιτητικού κοινού. Και μόνον ο Βέρτης και ο Οικονομόπουλος, από το νυχτερινό σύμπαν, κατέβηκαν στον μεγάλο πόλεμο, χωρίς κάποια άλλη υποστηρικτή δύναμη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το αποτέλεσμα. Παρά τα παράτολμο του εγχειρήματος, καλά πάει ο πρώτος, κλασικά. Σε ότι αφορά τον δεύτερο, μεγάλο Θρίαμβο σημειώνει.

Ανεξήγητο; Καθόλου. Είναι η απόδειξη πως αρκεί η φωνή να μπαίνει μέσα στη ψυχή, και δεύτερα θα έρθουν όλα τα άλλα, οι εικόνες με εφέ.

Προλάβετε τον όσο είναι ακόμη στο “στολίδι” του Κώστα Μπερτάκη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως ανακοίνωσε, στις 8 Απριλίου, θα αποχαιρετήσει. Μιας και θα φύγει για περιοδεία σε Αμερική – Καναδά και Αυστραλία.

No description available.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.