Άστο άστο, δεν υπάρχει αυτό που έγινε

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έκανε τον μεγάλο θόρυβο, για το ότι επέστρεψε στο Fantasia. Τι θα πει αυτό; Θα πει πως ο μεγάλος θόρυβος, ξέσπασε για αυτό που έκανε. Στο πρώτο διήμερο, στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, συμφερόντων του Κώστα Μπερτάκη. Ο άνθρωπος έσπασε όλα τα ρεκόρ. Άστο άστο, δεν υπάρχει αυτό που έγινε, που ζήσαμε, όσοι το ζήσαμε. Και στην προέλευση του κόσμου, η ώρα 6 το πρωί και με το ζόρι έμπαινες στο Fantasia. Και στα λουλούδια που πήρε, η λεγόμενη ζημιά στην νυχτερινή διάλεκτο. Οι συνεργάτες του, μας τα είπαν αυτά. Τι άλλο να θέλει ο Μπερτάκης από τον καλλιτέχνη του; Tίποτα άλλο. Κοντεύουν τα τρία χρόνια, που κάνουν μαζί την δουλειά, αλλά καμία άλλη στιγμή, όσο τώρα, δεν ήταν πιο ευτυχισμένος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος

Πατρινός ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1984, που σημαίνει πως σήμερα είναι 37 ετών. Χαρακτήρας ιδιαίτερος αλλά με αύρα αλήθειας και γνησιότητας, όχι επιφάνειας και ψευτιάς. Τον ακούς να μιλάει στις λίγες συνεντεύξεις που δίνει, και στο σαλόνι σου μπαίνει αέρας και μυρουδιές ειλικρίνειας. Πως είναι αυτό που πραγματικά δηλώνει χωρίς να έχει νοθευτεί και χωρίς να αποτελεί απομίμηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά βλέπει ο αναγνώστης, ο θεατής, τον Νίκο Οικονομόπουλο, στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Και βάζει «λυτούς και δεμένους» για να κλείσει τραπέζι, το οποίο όμως είναι δύσκολο. Τραπέζι δεν βρίσκεις, ούτε με μεσολάβηση από δημοσιογράφους και βουλευτές. Είναι μόνο η αλήθεια αυτή. Έτσι είναι. Καμία σχέση με ταινία του σινεμά, για να τον παρουσιάσει όπως τον βολεύει επικοινωνιακά, εμπορικά.

Το κλείνω με το εορταστικό πρόγραμμα :

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "FANTASIA NIKOS ΟΙΚΟΝΟΛΟΡΟυ LOS MERRY CHRISTMAS YEAR ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12 24.12 25.12 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12 31.12 1.1.23 ΛΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 5.1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.1 ΣΑΒΒΑΤΟ 7.1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ RSV. 2108940203 2108940302 WwW fantasial gr"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.