Το κόλπο του «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», δεν περνάει στα ψηλά

Δεν χρειάζεται να σπάσει κανείς το κεφάλι του, να βρει την απάντηση. Πως πηγαίνει το «ΕΝΑΣΤΡΟΝ». Το σπίτι του επιχειρηματία Κώστα Ματσίκα, στα νυχτερινά πράγματα, της Αθήνας, της χώρας γενικότερα. Έχει ήδη απαντηθεί, από το Tsipas Blog, στο άρθρο της προηγούμενης Τετάρτης, της πολλαπλής απονομής των “Μελισσών”.Το νούμερα ένα συγκρότημα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

Να μην πρέπει να μας χαρτζιλικώσουν, για να το πούμε δημοσίως. Πως με τσίτα, με χίλια τα γκάζια πηγαίνει.. Δώδεκα φορές καλύτερά από τι υπολόγιζαν, ακόμα και ο boss Ματσίκας. Ακριβώς έτσι. Έτσι το βλέπει ο ντουνιάς όλος. Έτσι το βλέπει και ο τζογαδόρος, ο αξιοσέβαστος, ο ψυχός, ο καμία σχέση με αυτόν που φτιάχνει κλίμα για να του ανοίξουν οι πόρτες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σ΄αυτό το κόλπο το «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», που όσο παίζει, όλο και πιο μεγάλο γίνεται. Να ξεχάσω την Δέσποινα Βανδή ; Με τίποτα δεν γίνεται να την ξεχάσω. Αν την ξεχάσω, εγώ θα χάσω, θα με πάρουν στο κυνήγι. Στην νύχτα την σημερινή, η επιτυχία δεν είναι το ενός, είναι των πολλών. Ο ένας είναι χαμένος από χέρι.

Είμαστε στο κλίμα της ομορφότερης γιορτής του χρόνου.. Βεβαίως θα δώσουμε τις live εμφανίσεις τουs, για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα.

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΝΑ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/12

«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/1

«ΦΩΤΑ»

ΠΕΜΤΠΗ 5/1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/1
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.