Melisses, στην πολλαπλή απονομή : Και το Tsipas Blog ήταν εκεί- Κώστας Ματσίκας, ο πιο ευτυχισμένος επιχειρηματίας στην νύχτα (video)

Κώστας Ματσίκας, Χρήστος Μάστορας

Aπό την χθεσινή βραδιά στο «Έναστρον», που παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα. Που ήταν γεμάτη επιτυχίες, χαρά και συγκίνηση. Που οι Melisses και η Panik Records, γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους. Που ήταν και το Tsipas Blog εκεί, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Panik. Αν μιλάμε νυχτερινά, τη γλώσσα του tsipasblog.gr, τότε μια είναι η κουβέντα.

Το no1 συγκρότημα της χώρας, και ο ο πολυτάλαντος frontman Χρήστος Μάστορας, είναι καλά παιδιά. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα, σε αυτές τις 3 βδομάδες. Τόσο μετράει η συνεργασία τους, με αυτόν που είναι το μεγάλο αφεντικό στο Έναστρόν, τον Κώστα Ματσίκα. Τα νέα τα μεγάλα, τα μάθατε. Έχουν μπει πολύ δυνατά εντός κόλπου, με φόρα μεγάλη, για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. 10 φορές περισσότερο καλύτερα, έχουν ξεκινήσει, από αυτό που πίστευαν οι προφήτες της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και επειδή είναι από τα παιδιά, τα καλά, που εκτιμάνε, είπαν την μεγάλη κουβέντα. Ο Μάστορας την είπε : “Χωρίς τον κύριο Ματσίκα, τα φώτα αυτά δεν ανάβουν, ο ήχος δεν βγαίνει προς τα έξω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κώστα, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου, που μας προσφέρεις αυτή τη στέγη”. Πιο τονωτική, διεγερτική αίσθηση, για επιχειρηματία, που ασχολείται με αυτό το σπορ. Να δει στα μάτια του καλλιτέχνη του, να ακούσει στα χείλη του, την αναγνώριση της στήριξης, δεν υπάρχει άλλη.

Για πάμε να το δούμε :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.