Θέλει (πολύ!) να κερδίσει εδώ ο Βαρδάλος

Έμεινε στην Ιστορία της Αθηναίικής νύχτας, η έλευση του Θοδωρή Φέρρη, στο ποθητό για όλους τους μεγάλους παίκτες Posidonio. Ότι είναι περιπετειώδες μπαίνει στα βιβλία της ιστορίας. Tην Παρασκευή 12 Μαΐου, το 2023 έγινε. Η πιο δοξασμένη ημέρα του Χρήστου Βαρδάλου, του ανθρώπου που τον ανέστησε. Αυτή είναι η αλήθεια. Όπως αναμενόταν, ένιωσε μεγάλη συγκίνηση, η καρδιά του χτυπούσε δυνατά, κέρδισε μεγάλο στοίχημα, με το σπαθί του.

Και, να, ξαναγύρισε το ίδιο συναίσθημα! Ο Βαρδάλος, με παρουσία και στην νυχτερινή Θεσσαλονίκη πλέον, ο συμπαίκτης του Ηλία Βιολίδη, και όχι μόνο, το έχει πάρει προσωπικά να …κερδίσει..11 & 12 Αυγούστου, στο club Coral στη Χαλκιδική, με Θοδωρή Φέρρη και την Josephine.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Χρήστος Βαρδάλος, Θοδωρής Φέρρης

Με αυτό συνδέεται λοιπόν, η εγκατάσταση του, εδώ και αρκετές ημέρες, στη «γλυκεία» πρωτεύουσα της Ελλάδας. Θέλει να έχει προσωπικά την επίβλεψη και της παραμικρής λεπτομέρειας. Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την τελειότητα και η τελειότητα δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια. Το είπε ο Leonardo Da Vinci.

Το έργο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Έχει σχέση και με τα γειτονικά μαγαζιά, θα έχουν καυτό ανταγωνισμό!

Διαβάστε επίσης : 2023-2026! Τρία είναι τα χρόνια, που το νυχτερινό παιχνίδι στο καλοκαιρινό Coral (Χαλκιδική), θα το κάνει ο Χρήστος Βαρδάλος- Ο Φέρρης που έρχεται…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.