Τα πακέτα είναι …στημένα στο Μαρκιζ

Markiz Experience. Κώστας Μπερτάκης, Μάρκελλος Μουρατίδης, συμμαχία, ξανά! Και όλα μοιάζουν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Πέρασε ο Οικονομόπουλος, πέρασε ο Αργυρός και θα ξαναπεράσει. Οι δυο πιο δυνατοί, εμάς να ρωτήσεις, «έσπασαν» όλα τα ταμεία! Δεν μετράει από το πόσο κόσμος έκοψε εισιτήριο. Στη ψύχρα. Για τον επαγγελματία, την ανώνυμη εταιρεία, μόνο το νούμερο μετράει. Βάζεις τόσα στο ταμείο. Το άλφα ή βήτα πακέτο. Πόσα κονόμησες.

Εννοείται πως είναι προγραμματισμένο, από το μαγικό καλοκαίρι στη Καλλιθέα Χαλκιδικής, να κάνουν στάση και ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Λένα Ζευγαρά. Μάλιστα, για 2 εκρηκτικές εμφανίσεις!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρασκευή 𝟏𝟏/𝟖 & Σάββατο 𝟏𝟐/𝟖
💥𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐆𝐮𝐞𝐬𝐭 𝐨 𝐅𝐘!
𝐌𝐀𝐑𝐊𝐈𝐙 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞!
Καλλιθέα Χαλκιδικής
Rsv: 6985815565

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "MARKIZ EXPERIENCE ÛALL CHALKIDIKI RSV. 69858 15565 11/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/8 ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ 5,1 Κοσμοραδιο"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "MARKIZ EXPERIENCE KALLITHECHK CHALKIDIKI KALLITHEA RSV. 6985815565 11/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/8 ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑ 8 Κοσμοραδιο"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.