Σήμανε η ώρα της υπέρβασης

Να έχει άποψη. Αυτό θα πει δημοσιογράφος. Με τις θέσεις του, με τις προτάσεις του να κάνει κριτική, παρέμβαση. Τέτοιο είναι το tsipasblog.

Ποια είναι η κουβέντα; Δύσκολος αναμένεται ο χειμώνας. Με κιάλια νυχτός ή υποβρύχιους και υπερισχυμένους φακούς βλέπουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους, ακόμα και κάποια μεγάλα ονόματα. Μαζί μ΄ ένα καρό λιμά από κάθε γειτονιά νυχτερινή, που προσπαθούν να βρουν χαραμάδα. Και πάλι! Η αλήθεια είναι ότι όσο βαθαίνει το κακό, θα ξεπετάγονται φωνές αντίστασης. Έτσι είναι. Δεν είναι παραμύθι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο Περιστέρι, στο Bodega, τι θα το δούμε; Κάτι ίδιο με τα επεισόδια τα προηγούμενα, αλλά με άλλους πρωταγωνιστές, να φανταστώ. Κάνω λάθος! Θα ανεβάσει αισθητά κι άλλο τον πήχη, μου λένε, το νυχτερινό κέντρο του Μιχάλη Αμπαρτζάκη. Θα τα παίξει όλα για όλα, γιατί ξέρει πως το «κυνήγι του μεγάλου ονείρου», δεν θέλει απλά πράματα, αλλά υπερβάσεις! 

Εντός πραγματικότητας, λοιπόν, να τα γράφουμε αυτά, καθώς κατάφερε να ενώσει τον Χρήστο Χολίδη, την Θέλξη και τον Θανάση Βασιλάκο. Πολύ δυνατό σχήμα!

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "HOIEL bodega_livexperience 1h BODEGA BODEGA kon_stef 74/1198 E10 OTo 1/160 F8.0 ISO 200 @bodega werperience Send message BODEGA BODEGA"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.