Τα τελευταία news και δεν αποδειχθούν fake φέρνουν την ανατροπή.. Δεν θα είναι στο Box o Διονύσης Σχοινάς! Η σύζυγος Καίτη Γαρμπή, η πρώην από όταν ήταν παιδάκια Κοκκίνου, το καλοκαίρι με τα “τρελά” μεροκάματα, Αυτοκίνηση, ο Μενιδιάτης, και οι άσχετοι “ειδικοί” της φάπας, που κλέβουν το tsipasblog.gr, αλλά δεν λένε ότι στρίβουν και τρέχουν, όταν έξω μας βλέπουν

Τα γεγονότα είναι γεγονότα κι αυτοί που παίζουν, δηλαδή που εκβιάζουν, εκμεταλλεύομενοι τα φάκτα, τα γεγονότα, δίνουν τις εξετάσεις τους. Τα μέσα, και οι διάφορου ξέμπαρκοι της πιάτσας που κυκλοφορούν αυτοδύναμοι και ανεξάρτητοι ή καπαρωμένοι μ΄ αυτήν ή την άλλη φανέλα. 

Τα έσπασε από το σχήμα του Κέντρου Αθηνών, ο Διονύσης Σχοινάς, που θα ήταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά αυτή η πραγματικότητα δεν είναι καθόλου ανησυχητική. Γιατί; Σιγά που θα αργούσε για να βρει την επόμενη του ομάδα. Τόσο απλά. Τόσο υπέροχα. Αυτό έγινε, το tsipasblog.gr, το γνωστό tsipasblog.gr, που είναι υποψήφιο ότι είναι πράκτορας των υπηρεσιών πληροφοριών της νύχτας, έβγαλε στη φόρα, ποια θα ήταν αυτή η ομάδα του η επόμενη ; Το Box που έχει αξιόπιστο μεγαλομέτοχο τον Γιάννη Μωράκη, που ήδη, τουτέστιν πιο πριν, είχε συμφωνήσει να είναι και η Έλλη Κοκκίνου. Και ρωτάω τι έκαναν οι ειδικοί της φάπας ; Με φόρα συνέχισαν τον νόμο της αντιγραφής, Κι όλο καμάρι έξω, να το παίξουν ότι το παιχνίδι αυτοί το κάνουν, γεννάνε τα stories. Να πουλήσουν αποκλειστικότητες, που δεν είναι δικές τους. Άστα να πάνε, γελάνε μαζί τους και τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο πλέον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από αυτή ακριβώς η παρουσία, της Κοκκίνου, φημολογείται πως προήλθε το κακό, η ανατροπή. Διότι η Καίτη Γαρμπή, δεν θέλει να δουλέψει με την πρώην του Κοκκίνου ο σύζυγος της Σχοινάς, δεν έχει και λόγο. Τώρα, που τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους και πήραν πολλά λεφτά το καλοκαίρι. Λειτούργησαν οι δημοκρατικές διαδικασίες και δεν θα είναι μαζί της. Θα είναι τελικά στην Αυτοκίνηση, με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Πλάκα μας κάνουν; Καμιά πλάκα. Παίζουν και αυτά στο παιχνίδι. Έτσι θα δικαιολογηθεί η απουσία του Σχοινά από το Box, που είναι μαγαζάρα, που είναι ταμάμ πάνω του. Δεν έχει κανένα άλλο λόγο σοβαρό, πρώτα να πει ναι, όμως μετά να το κάνει όχι. Όχι δεν έχει λόγο. Αν γίνει έτσι, βέβαια, και δεν αποδειχθούν fake news τα τελευταία news. Πήρες χαμπάρι;

Στη φώτο, ο Διονύσης Σχοινάς με την Έλληνη Κοκκίνου, στη μόνη κοινή φωτογραφία τους, από την περίοδο που ήταν ζευγάρι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.