Οι πληροφορίες που “τρέχουν” σαν τρελές, και ο Σχοινας, στην επόμενη μέρα του “Δεν θα είμαι με Μαζώ, τσακώθηκα με αυτόν”, σε ποιο μαγαζί και με ποιον ! Η ανακοίνωση (που όπου να ΄ναι έρχεται)

Ένα σωρό ερωτήματα κυκλοφορήσαν αμέσως, με το που που το tsipasblog.gr, έφερε στο φως του ηλίου, το τέλος της συνεργασίας, που δεν πρόλαβε να γίνει συνεργασία. Σίγουρα θα ήταν με συντελεστές τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά, στο Κέντρο Αθηνών, του Γιάννη Τσακουμάκου. Ο Σχοινάς, που πρώτος μίλησε, είπε να μην υπολογίζεται πια, σε αυτό αυτό το σχήμα, το πολυσυζητημένο, το καταραμένο. Αλλά δεν είπε, για το αν θα παραμείνει στον Όμιλο του εν λόγω επιχειρηματία.

Που σιγά μην παραμείνει. Πως να παραμείνει ; Δεν γίνεται. Και που θα πάει ; Με τις πληροφορίες να τρέχουν σαν τρελές, που δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχουν τρέξει έτσι, οι τελευταίες, που έφτασαν στα αυτιά μας, λένε το εξής : Σχοίνας-Κοκκίνου στο Box.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να αποκαλύψω και ληφθεί υπ’ όψιν, ότι στο μαγαζί αυτό του Γιάννη Μωράκη, όπου εκεί μεγαλούργησαν οι Μέλισσες. Αλλά δεν θα είναι άλλο, και στην επόμενη μέρα τους, έχει ακουστεί σοβαρά και ο Δήμος Αναστασιάδης. Τώρα είναι στο Sasa, όταν τελειώσει από εκεί, για μαζί με Κοκκίνου.

Ναι, αλλά ήταν σχεδιασμός πριν πέσει η περίπτωση ελεύθερος είναι ο Σχοινάς. Πως να το μην τον πάρεις ; Ότι πρέπει είναι για Box.

Διαβάστε επίσης : Της πουτάνας γίνεται σε όλο τον κόσμο της νύχτας…και εμείς λέμε τα πράγματα με το όνομα τους- Φταίνε οι τραγουδιστές, οι «άρρωστοι» που βάζουν μπροστά μόνο το «Εγώ»- Παρά τον κορονοϊο, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή φτώχεια και την φτώχεια γενικότερα, που έρχεται, έχει έρθει ήδη! Δεν είναι μόνο το Μαζωνάκης-Σχοινάς, που χάλασε- Και άλλες μεγάλες συμφωνίες, βρίσκονται σε κωματώδη κατάσταση- Λίγο πριν το διαλύσουν (!)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.