Τα “στραβά μάτια” έκανε η Κυβέρνηση και ανοίγουν και άλλοι

Με αυστηρά μέτρα, λέει, έκαναν πρεμιέρα τα νυχτερινά κέντρα, μετά από πολύ καιρό. Παπάρια μάντολες, λέει ο σοβαρός, όποιος διαβάζει Τσίπας Μπλοκ, που σημαίνει όποιος σέβεται την πραγματικότητα. Η επιστροφή στις πίστες των γνωστών και των αγνώστων τραγουδιστικών ονομάτων, ήταν ιστορική, αληθινά μεγάλη και πετυχημένη, ακριβώς όπως παλιά. Κανένας εξωτερικός ή εσωτερικός εχθρός δεν χρειάστηκε να την ανατρέψει. Να την γκρεμίσει στη μέση, που όλοι φοβόντουσαν. Γιατί οι νεοδημοκράτες, που μίλησαν την περασμένη Τρίτη, για πολύ συγκεκριμένη χωρητικότητά, για ελέγχους, για καμία ανοχή στην υπόθεση της καταπολέμησης του κορονοϊού…Τα έκαναν τα μάτια τους, «στραβά». Και μόνο με την προϋπόθεση αυτή, προχώρησε η επανεμφάνιση της νύχτας χωρίς κάποιο απρόοπτο. Και, τελικά, η στάση τους αυτή, της λες και επαναστατική, την λες και ναι, στο όνομα της νυχτερινής τάξης και του λαού της.

Λοιπόν. Επειδή και πέτυχε και επειδή η αρχηγός κυβέρνηση βοήθησε σε αυτό, και άλλοι, μεγάλοι και μικροί, όπου να ‘ναι ετοιμάζονται να ξαναμπούν στο γήπεδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπ΄ όψιν ότι κανείς δεν είναι σίγουρος για τον χειμώνα, ότι δεν θα μας ξανακλείσουν, οπότε σου λένε “Τώρα, ότι προλάβουμε και ότι γίνει “

Διαβάστε επίσης : Από Πάτρα, Χρυσοχοΐδης-Αστυνομία, σε αυστηρό μήνυμα στην Νύχτα : ” Εμείς μόνο το κουμάντο”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.