Τα πρώτα απογευματινά μπουζούκια στην κατοχική νύχτα της Αθήνας

Τα πρώτα απογευματινά μπουζούκια στην κατοχική νύχτα της Αθήνας

Φαίνεται πως βρήκε μιμητές και στην Αθήνα, στο πρωτάθλημα των μπουζουκιών, ο Βέρτης, μέγεθος τεράστιο και ξεχωριστό στην ελληνική νύχτα. Έτσι, η “κατεχόμενη” νύχτα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα πρώτα μπουζούκια με ωράριο κορωνοϊού 20.00 – 00.00. Και αυτό θα είναι το Bodega. Το ανανεωμένο Bodega. Έρχεται στο Περιστέρι (Αγίας Παρασκευής 67), από αυτό το Σαββάτο 5 Σεπτεμβρίου, και θα μας υποδέχεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με τον Γιώργο Δασκουλίδη, την Ελένη Καρουσάκη, την Σαμπρίνα, και τους Vegas.

Και πολύ καλά κάνει, αν θέλετε να δώσω την άποψη μου. Γιατί το παιχνίδι έτσι όπως έχει εξελιχθεί, καταργεί την οποιαδήποτε άλλη σκέψη κουβαλάει ένας επιχειρηματίας. Δεν υπάρχουν πια άλλες σκέψεις, για άλλα ωράρια, για προηγούμενα ήθη και έθιμα. Η τρέλα του κορονοϊού κυριαρχεί και στη μπάλα της νύχτας, δεν γίνεται να τον αγνοήσεις, με τίποτα, σε βλέπει και σου λέει 8-12 και αν θες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμα, όμως, λειτουργούν οι κρυφές σκέψεις σε κάποιους ότι η νύχτα είναι πραγματικά στα χέρια τους. Ότι είναι ελευθερωμένη, ότι δεν είναι σε ξένες δυνάμεις κατοχής, ότι λειτουργεί χωρίς την παραμικρή παρέμβαση ξένων. Λάθος. Τη διοίκηση στην κατεχόμενη νύχτα την ασκεί μόνο ο κατακτητής κορονοϊος. Ούτε οι ανήμποροι πια επιχειρηματίες, ούτε η γερμανόφιλη κυβέρνηση της Αθήνας. Και θα ελευθερωθεί μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.