Μιλάει η …φωτογραφία

Χρήστος Βαδάλος - Κώστας Μπερτάκης - Παντελής Παντελίδης & Κωνσταντίνος Αργυρός

Μια φωτογραφία είναι και ίσον χίλιες λέξεις, λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία. Και σωστά λέει. Γιατί φτιάχνει εντυπώσεις απόλυτες που γράφουν στον εγκέφαλο και δεν ξεγράφουν. Μιλάει μόνη της η φωτογραφία με την Ευαγγελία Μπερτάκη -όλοι προτιμούν να την προσφωνούν Βάνα- μητέρα του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Μπερτάκη, που την ανέβασε στα social media της. Στην φωτογραφία αυτή, απεικονίζονται οι Κώστας Μπερτάκης, Χρήστος Βαρδάλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και ο αείμνηστος, που τους σημάδεψε και μας σημάδεψε Παντελής Παντελίδης.

Στο πως θα τους εισπράττεις από τη φώτο. Χαρούμενα πρόσωπα. Κεφάλια ψηλά. Όλοι μαζί μια γροθιά. Ηθικό στο κόκκινο. Αισιοδοξία και επιτυχία ολοκληρωτική. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη δύναμη τους, φαίνεται ολοκάθαρα στη φώτο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια φωτογραφία που ξυπνάει σκέψεις και αναμνήσεις, που αποτελεί πηγή έμπνευσης, τόσο για τον κόσμο της νύχτας, όσο και τον κόσμο της επικοινωνίας και των διαφημιστών. Οι οποίοι με τις εικόνες λειτουργούν αυτό που θέλουν να περάσουν.

Σαφώς συγκινημένη η κυρία Βάνα, θυμήθηκε όλα όσα έζησε με τον Παντελίδη και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “Αλκοολικές οι νύχτες”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.