107 κρούσματα στην Αττική : Κακό σημάδι για την νυχτερινή διασκέδαση

107 κρούσματα στην Αττική : Κακό σημάδι για την νυχτερινή διασκέδαση

Πολλοί δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση. Μαθαίνουν τα νέα, για 187 νέα κρούσματα σήμερα, εκ των οποίων τα 107 στην Αττική, δηλαδή εκεί που λειτουργεί το κράτος, και ρωτάνε τι θα γίνει με τα νυχτερινά κέντρα. Λες και δεν βλέπουν πως το πρόβλημα παραμένει στην Αττική. Έτσι ακριβώς λειτουργούν. Αρνούνται να δουν τα ομολογημένα και όχι τα ανομολόγητα σημάδια, ιδίως τα τελευταία. Ζήτημα καθαρά όρασης.

Αντιληπτό. Kόβονται τα πόδια τους και τους έχει πέσει το ηθικό. Τα έχουν βάψει μαύρα με το μικρόβιο. Και όσο απλώνεται σαν την πανούκλα, τόσο θα σφίξουν οι κώλοι. Τα μέτρα τα κρατικά, εννοώ. Και περισσότερα μέτρα σημαίνει μαχαιριά στα έσοδα τους. Λιγότερα έσοδα των επιχειρηματιών της νυχτερινής διασκέδασης από τη μια και από την άλλη ένα σωρό εργαζόμενοι σε απόλυτη αφραγκία, αφαγία και ανεργία. Πως να αντέξουν; Δεν τους περισσεύουν τα φράγκα και το μόνο που με ρωτάνε είναι για τους κυβερνητικούς. Τι θα πουν ; Πότε θα το πουν; Τι, δηλαδή περιμένουν; Να βγει ο Μητσοτάκης και να πει ότι σε μια βδομάδα, σε 10 μέρες ανοίγω τη νύχτα. Δεν πάει με τίποτα. Η απόφαση δεν μπορεί να παρθεί νωρίτερα, αλλά θα πάει μέρα με τη μέρα, ανάλογα με τα κρούσματα, τους ασθενείς στις ΜΕΘ και τους θανάτους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Τι θα συμβεί στους χώρους εστίασης και διασκέδασης;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.