Τα μυστικά στη συνέχιση της συνεργασίας Μπάρλου-Δήμου

Σπύρος Δήμου - Γιώργος Μπάρλος

Να μιλήσουμε σοβαρά. Και οι μεγάλες κουβέντες αρχίζουν πάντα με ερώτηση. Λοιπόν. Τι θα κάνει ο Σπύρος Δήμου με την Παναχαΐκή, εννοώ στο προσεχές πρωτάθλημα 2020-21; Θα συνεχίσει να εμπλέκεται; Ή θα σταματήσει να στηρίζει τον μεγαλομέτοχο, τον κύριο Γιώργο Μπάρλο; Θα πει τα… παράπονα του και ..τέλος. Ρε, πλάκα κάνουμε;

Ως προς το πρώτο, ο ιδιοκτήτης της πετρελαϊκής εταιρίας Westenergy, θα συνεχίσει να παρέχει χέρι βοηθείας στον Μπάρλο. Που σημαίνει ότι ορισμένες αμφισβητούμενες φωνές, που έλεγαν άλλα, πάνε πίσω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ως προς το δεύτερο, ο Δήμου δεν θα πάρει πολύ περισσότερα από τον υπάρχον τίτλο του ‘χρυσού χορηγού”, ικανοποιώντας τον αρχικό του όρο, να μην συμμετέχει διοικητικά στην ομάδα.

Αν, όμως, φέρει και την ΕΚΟ, να σπονσοράρει χορηγικά, όπως γράφτηκε από το patragoal.gr, τότε θα επιβεβαιωθεί ότι ο Δήμου είναι ο πιο σοβαρός συμπαίκτης των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) στην Δυτική Ελλάδα.

Τι σημαίνει η νέα συμφωνία Μπάρλου-Δήμου, που θα υπογραφεί εντός Ιουλίου.

-Υπάρχει διοίκηση. Υπάρχει Πρόεδρος. Ο Σπύρος Δήμου δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Μπάρλο, θα βροντοφώναξει το TsipasBlog, μόλις ολοκληρωθεί το deal.

-Η εξέλιξη αυτή κόβει την όρεξη κάποιων άλλων.

-Ο Δήμου είναι μάγκας, που θα πει κιμπάρης, ωραίος και πάντα τηρεί αυτά που λέει, που δεν μοιάζει με τους άλλους Πατρινούς. Αλλά όχι σκορποχέρης και αφειδώλευτος, αλλά με σκοπό. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει, με άλλα λόγια ότι τα 150 χιλιάρικά που χάλασε ήδη και τα νέα που θα ξανά χαλάσει, θα τα πάρει πίσω σε βάθος χρόνου. Συν το επικοινωνιακό, που κερδίζει καθημερινά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.