Τα μπουζούκια γίνονται κινηματογράφοι…μαγικά !

Έσκασε βόμβα. Ποια ήταν η βόμβα; Ένας ιός, από άγνωστη, μέχρι σήμερα, οικογένεια ιών, που έχει πάρει το όνομά του από τη χαρακτηριστική εμφάνισή του στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, όπου διακρίνονται εξογκώματα περιμετρικά των υλικών σωματιδίων σαν στέμμα, το οποίο στα λατινικά λέγεται «κορόνα», με την ταχύτητα σαν του φωτός, εμφανίζεται ξαφνικά στην ζωή μας, την κάνει άνω κάτω, και σε ότι φορά την νύχτα, σαν σκλάβα την βιάζει επανειλημμένως, και ο πατέρας της, τρέχει πανικόβλητος να την σώσει. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου, καθόλου εύκολο.

Βασικά, θα έλεγα πως οι επιχειρηματίες πρέπει να ντυθούν μάγοι γκάνγκστερ, ώστε με τη βοήθεια της μαγείας να βρουν κάποιο παραθυράκι του νόμου, προκειμένου να μην χαθούν. Αυτοί και τα παιδιά τους. Ένα τέτοιο μαγικό παραθυράκι, είναι η μετατροπή της αδείας, από νυχτερινό κέντρο σε κινηματοθέατρα ή ρεστοράν με παραστάσεις, live show, που κάποιοι κατέχουν ήδη, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να το πετύχουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα τελευταία κυβερνητικά μέτρα, θέατρα, μουσικές σκηνές και χειμερινοί κινηματογράφοι επέστρεψαν. Έστω και με πολλές δυσκολίες, έστω και με πληρότητα που θα καλύπτει το 30% των θέσεων.

Κι όμως, και πάλι, όλο αυτό είναι πολύ περίεργο και κυρίως στοχοποιητικό.

Διαβάστε επίσης : 25 τη βραδιά και 10 μπροστά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.