Τα μαγαζιά της παραλιακής, που έμπλεξαν άσχημα με τον δήμαρχο, που μέχρι το 2013 δεν τον ήξερε κανείς και μετά τον πόλεμο, που κήρυξε στην Νύχτα, έγινε παραπάνω γνωστός και από Υπουργός! Το «προφητικό» άρθρο του Τσίπας Μπλοκ, λίγες μέρες πριν και το απίστευτο ..κόλλημα με την παλιά καραβάνα, και βαθύ γνώστη του παρασκήνιου, Βλάση Σταθοκωστόπουλο

Γυρίζω το χρόνο κάποιες ώρες πίσω. Εδώ στο Tsipas Blog. To δικό μας μαγαζί μας ενδιαφέρει. Όσο τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το χάος, η βρόμα και η δυσωδία επικρατούν γύρω μας και σε όλα τα επίπεδα. Και χρειάζεστε κάπου να στηριχθείτε, ο κόσμος θα αγκαλιάσει πρώτα το Τσίπας Μπλοκ..Τι μπάλα παίζεται στο μεγάλο παίκτη του διαδικτύου.

Μεγάλος παίκτης σημαίνει ένα πράμα. Ότι μιλάμε αληθινά, πεζοδρομιακά, όχι με το μπλε, το ροζ η το πράσινο χρώμα στα γυαλιά μας. Μεγάλος παίκτης σημαίνει πως κρίνουμε το παιχνίδι, όπως το βλέπουμε, μακριά από οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Επίσης, μεγάλος παίκτης σημαίνει ότι παρατηρούμε, σχολιάζουμε, κρίνουμε, όχι μονάχα αυτά που γίνονται τώρα, σήμερα, αλλά και αυτά που από το μέλλον θα έρθουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

9 Μαρτίου 2023, ανέβηκε στο Tsipas Blog “Ο “πόλεμος” στην Παραλιακή και βλέπουμε πως θα εξελιχθεί το έργο! Τρέχουν … σπριντ να αφήσουν τα μαγαζιά, δεν βγαίνουν με τίποτα πέρα χωρίς νύχτα! Και ο Ανδρέας Κονδύλης, που πέταξε έξω την …μαφία, πανηγυρικά ξανά δήμαρχος του Αλίμου”. Αυτό το άρθρο. Και περισσότερο από κάθε άλλη φορά, νιώθεις πως έχουμε δίκιο, πως έτσι θα γίνουν τα πράγματα. Εμπλέξαν άσχημα και σιγά μην ξεμπλέξουν, τα καλοκαιρινά μαγαζιά, με αυτόν.

Ένας άσημος δικηγόρος. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master) στο Αστικό Δίκαιο των Νέων Τεχνολογιών, με εξειδίκευση στα νομικά θέματα που προκύπτουν από τη σύγχρονη Τεχνολογία, όπως Γενετικά Πειράματα, Κλωνοποίηση, Internet, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κ.τ.λ. Μπήκε στο παιχνίδι της πολιτικής το 2003, και μέχρι το 2014, εκλεγόταν αδιάκοπα Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου.

Έκανε το μεγάλο «μπαμ» το 2013. Παραιτείται από Αντιδήμαρχος και δημιουργεί την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο», η οποία παρουσιάζεται στους Αλιμιώτες στις 9 Νοεμβρίου 2013. Στις 25 Μαΐου 2014 κερδίζει με ευρεία πλειοψηφία τις εκλογές για τη δημοτική αρχή στον Άλιμο. Στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 εκλέχτηκε Δήμαρχος Αλίμου και από 1η Σεπτεμβρίου 2014 ανέλαβε Δήμαρχος Αλίμου.

Μέχρι το επόμενο «μπαμ», το πιο μεγάλο «μπαμ». Ιούνιος του 2022. Δεν διστάζει να ανοίξει «πόλεμο» με τα κέντρα διασκέδασης, στον Άλιμο, για την ηχορύπανση. Ο δήμαρχος στο πρώτο μέτρο προειδοποίησης : Θα πρέπει να λειτουργούν χωρίς μουσική μετά τις 11 το βράδυ, έως και τις 7 Ιουνίου. Και παράλληλα ενημερώσει την αστυνομία, ώστε τυχόν παραβάτες, να συλλαμβάνονται με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στον πόλεμο αυτόν που άνοιξε, υπό τις ευλογίες του κράτους. Εννοείται! Μεγάλος πόλεμος χωρίς τις πλάτες των μεγάλων, δεν γίνεται. Πασίγνωστος έγινε σ’ όλη την Ελλάδα ως ο «δήμαρχος που δεν φοβήθηκε, τα έβαλε με την μαφία». Αν και σωστό είναι να καταγραφεί ως «ο πιο …κολλημένος δήμαρχος που έχουμε δει ποτέ». Με τον πολύπειρο επιχειρηματία, βαθύ γνώστη του παρασκήνιου, Βλάση Σταθοκωστόπουλο, το κόλλημα του. Δεν θα σταματήσει, ποτέ δεν θα σταματήσει, αν δεν τον βγάλει νοκ άουτ!

Το τελευταίο επεισόδιο.. Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.