Αχ Βαρουφάκη, Βαρουφάκη!…Έπαιξες πονηρά. Πολύ πονηρά! Καμία σχέση με τους νονούς της νύχτας, η επίθεση στα Εξάρχεια, στο εστιατόριο Γιάντες, την προηγούμενη Παρασκευή – Πρώτο το είπε το Tsipas Blog- Ένας 17χρονος και ένας 19χρόνος οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία

«Kαι ένα πεντάχρονο παιδί, ξέρει πως στα Εξάρχεια το κουμάντο το έχουν οι αναρχικοί, αλλά ο Βαρουφάκης βλέπει τους μπράβους της νύχτας»- Πως περιγράφει ο Πρόεδρος του ΜεΡΑ25, την επίθεση που δέχτηκε έξω από γνωστό εστιατόριο, «Γιάντες», που τον είχαν ξυλοκοπήσει και στο παρελθόν..Αλλά τότε ήταν οι Αναρχικοί- Ας μην αποπροσανατολιζόμαστε, οι μπράβοι δεν θα πήγαιναν 20 άτομα, δεν θα του φώναζαν «έλα έξω εσύ, που ψήφισες μνημόνιο», έχουν πολύ πιο σοβαρές δουλειές- Η αλήθεια είναι άλλη, ο κόσμος έχει αγριέψει, ΄λέμε ότι ξεχείλισε το ποτήρι.

Αυτό έγραψε το tsipasblog! Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη, στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, έξω από το εστιατόριο Γιάντες. Όπου βρισκόταν με την σύντροφό του, εικαστική καλλιτέχνιδα Δανάη Στράτου. Αλλά και την συντονιστική του Diem25 (βρίσκονται στην Ελλάδα για τριήμερη συνδιάσκεψη). ‘Ελαβε χώρα τις βραδινές ώρες της προηγούμενης Παρασκευής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπενθυμίζεται ότι περικυκλώθηκε από περίπου 20 -30 άτομα και ένας εξ αυτών φέρεται να τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, και πρώην υπουργός οικονομικών επί κυβέρνησης Τσίπρα από Ιαν.2015-Ιουλ.2015, που δεν είχε μαζί του αστυνομική συνοδεία. Γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο, και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για πρώτες βοήθειες. Είχε υποστεί κάταγμα της μύτης.

Δεν του πήρε πολύ ώρα, σχεδόν αμέσως πήρε εξιτήριο και με ανάρτησή του, στον λογαριασμό του στο Twitter, δεν το “χρέωσε” σε αναρχικούς, αντεξουσιαστές, σε αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Αλλά σε μπράβους της νύχτας. Αχ Βαρουφάκη, Βαρουφάκη!…

Έπαιξες πονηρά. Πολύ πονηρά και έχασες. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ : Δύο συλλήψεις για την επίθεση του. Ένας 17χρονος και ενός 19χρόνος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.